Social Icons

.

Pages

7 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΤΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΥ

Αυτές και τα tattoo τους….

http://www.sexelixis.gr/wp-content/uploads/2012/07/dragon-tattoos.jpg

Σκέφτεστε τίποτα πιο σέξι από έναν μαύρο πάνθηρα να “κατεβαίνει” έναν γυναικείο μοιρό; Ή μια γυναικεία πλάτη με ξώπλατο κι έναν δράκο κεντημένο κατά μήκος της; Ή ένα πόδι πάνω σε ψηλοτάκουνη γόβα κι ένα φίδι να τυλίγει το τέλος της γάμπας; Σκέφτεστε. Αυτό το τράιμπαλ τατού που εμφανίζεται μόλις τώρα από το χαμηλοκάβαλο παντελόνι της γυναίκας την οποία αναρωτιέστε όλο το βράδυ αν θα την φλερτάρετε. Κάθεται στο μπαρ με την πλάτη γυρισμένη σε σας, κι να ‘το, χαμηλά στην μέση της. Αυτό ακριβώς το τατού δεν είναι η πινακίδα «this way» (για τα οπίσθια); Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Αμερικάνοι. Όταν κάποια γυναίκα έχει κεντήσει σε αυτό το σημείο, ξέρετε κατευθείαν ότι θα της αρέσει πολύ και το πρωκτικό και γενικότερα το σεξ. Περιμένετε. Κι αν έχετε πέσει έξω;

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να μάθετε πολλά για κάποια απ΄το τατού της. Προσέξτε μήπως έχει κι άλλο εκτός απ΄το τράιμπαλ. Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες συμβολίζουν κάτι μαρκάρωντας το σώμα τους-σε αντίθεση με τους άντρες που δεν πηγαίνουν τόσο βαθιά το θέμα. Οι γυναίκες αποτυπώνουν στο σώμα τους τον θάνατο μιας αγάπης, την γέννηση ενός παιδιού, σημαντικά γεγονότα της ζωής τους. Αν έχει δράκο, μπορεί να περνούσε μια δύσκολη φάση στην ζωή της και να έψαχνε κάτι να της δώσει δύναμη. Aν έχει αστέρια, τα έκανε για καλή τύχη και είναι τύπος που πιστεύει στις ενέργειες- να είστε θετικός μαζί της. Τα τριαντάφυλλα, απ΄την άλλη, τα χτυπούσαν παραδοσιακά οι κοινές γυναίκες, οι ιερόδουλες, κι έχει ταυτιστεί μαζί τους- για ευνόητους λόγους κι αριθμούς εραστών.  Η άγρια ορχιδέα σημαίνει ότι είναι ζόρικη γυναίκα, πολύ δύσκολη για να κατακτηθεί συναισθηματικά, αλλά όταν κατακτηθεί μεταμορφώνεται σε έναν απίστευτα όμορφο άνθρωπο. Ινδιάνικο tattoo στο σώμα της σημαίνει ότι είναι επαναστατικό πνεύμα και ταυτόχρονα ότι νοσταλγεί την χαμένη της αθωότητα.  Τα coe fish, είναι τα πιο μυστήρια σύμβολα. Όλες θα πουν ότι χτύπησαν coe fish για καλή τύχη, αλλά ποτέ δεν στρέφεσαι στο ψάρι, το πιο δυνατό μυστηριακό σύμβολο μόνο για τύχη. Τα ψάρια συμβολίζουν το πέρασμα απ΄την  ζωή στον θάνατο, κι αντίστροφα. Μπορεί να έχασε αγαπημένο πρόσωπο όταν το χτύπησε, μπορεί να αποφάσησε στο παρελθόν ξαφνικά για άμβλωση (οπότε ενώ ετοιμάζονταν να δώσει ζωή έδωσε θάνατο), κι έτσι ζητά συγχώρεση με το tattoo της από την ψυχή του παιδιού της και στιγματίζεται δίνοντάς υπόσχεση να συναντηθούν ξανά στην επόμενη ζωή.

Προσέξτε επίσης ιδιαίτερα τα κινέζικα μονογράμματα, γιατί πάντα έχουν να πουν κάτι σημαντικό για εκείνη, κάτι για την φιλοσοφία ζωής της. Σε γενικές γραμμές, να ξέρετε ότι αν μια γυναίκα έχει χτυπήσει αντρικό όνομα, είναι του γιού της. Αν έχει αρχικά, ναι, ήταν ο μεγάλος της έρωτας κι ακόμη αξεπέραστος.Όλα τα υπόλοιπα για το τί συμβολίζει το tattoo μιας γυναίκας που μόλις γνωρίσατε και τί ρόλο βαράει η τύπισσα, μπορούν να σας τα πουν καλύτερα ο Δημήτρης Κοζαδίνος και ο Niko Zhupa από το Bady Tattoo Artist Studio (λεωφ. Βουλιαγμένης 202, 1ος όροφος, τηλ. 2109738250). Είναι οι προσωπικοί μου tattoo artists και οι μόνοι που εμπιστεύομαι στο σχέδιο και ότι δεν θα με πονέσουν, οπότε αν θέλετε κι εσείς ένα tattoo, να ξέρετε ότι παίρνετε τηλέφωνο, λέτε ότι είστε αναγνώστες του sexelixis κι έχετε έκπτωση 20% για τα μεγάλα tatoo και 10% για τα μικρά. (Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άντρες).

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΑΤΟΥ ΤΩΝ ΣΤΑΡ

Η Αντζελίνα Τζολί, από τότε που βρήκε τον Μάντοξ σε ένα ορφανοτροφείο της Καμπότζη και τον υιοθέτησε, έκανε ένα ακόμη τατουάζ στο μπράτσο της. Μια προσευχή των Χμερ. Για να προστατεύει τον γιο της. Η Mel C, πρώην Spice Girl, στα μπράτσα έχει ένα κέλτικο σταυρό και μία κέλτικη σημαία πλαισιωμένη από δύο σύμβολα που σημαίνουν «Γυναίκα» και «Ισχύς». Eπίσης, ένα θιβετιανό σύμβολο στη βάση της ράχης της και χαραγμένη στην κοιλιά της τη λέξη «Άγγελος» στη μνήμη των παππούδων της. H Mπριτνεϊ Σπίαρ κέντησε τη λέξη «Καμπάλα» στο λαιμό της και ήταν ολοφάνερα σε πνευματική αναζήτηση- ή έκανε πολύ παρέα με τη Μαντόνα. Ένα απ΄τα δύο τελείωσε στη ζωή της, οπότε έδωσε δέκα εκατομμύρια δολάρια στον γιατρό της για να της αφαιρέσει το τατού.

Στα ίδια βήματα βαδίζει και το εγχώριο star system. Η Μάρω Λύτρα, κέντησε στο πάνω μέρος της πλάτης της ένα μαχαίρι, λέγοντας πως έτσι θέλει να ξορκίσει τους εχθρούς και τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχτεί στη ζωή της. Έχει επίσης στην πλάτη της ένα κλειδί του σολ (για ευνόητους λόγους) κι άλλα δυο στα πόδια που δεν ξέρουμε τί μπορεί να σημαίνουν- μια μαργαρίτα κι έναν ήλιο. Οι φήμες πάντως λένε ότι έχει ένα ακόμη τατού σε επίμαχο σημείο του σώματός της, το οποίο μόνο ο σύντροφός της γνωρίζει τι σημαίνει.

Η Άννα Βίσση έχει δυο μικρά τατουάζ, ένα τριαντάφυλλο χαμηλά στην πλάτη της κι έναν σταυρό στον αστράγαλό της, αλλά λέγεται ότι έχει κεντήσει σε σημείο του σώματος που δεν φαίνεται και το μονόγραμμα ενός άντρα. Η κόρη της Σοφία Καρβέλα, εκτός από ένα κουλουριασμένο φίδι στην εσωτερική πλευρά του αριστερού της μπράτσου, έχει ένα «Θ» λίγο πιο ψηλά από τον καρπό της παραπέμπει στον αγαπημένο της Θανάση Πανουργιά. Ενώ λέγεται ότι ένα τρίτο τατού ξεκινά απ΄την μέση της και καταλήγει σε επίμαχο σημείο του σώματός της. Στην περίπτωση των γυναικών, πάντα εκεί γίνονται τα καλύτερα τατού τους. Και πρέπει να προσεγγίσετε σωστά κάποια για να σας δείξει και το άλλο, το κρυμμένο.

ΤΑ ΤΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΥ

Ποτέ μια γυναίκα δεν θα πει στον tatoo artist για πιο λόγο θέλει το τατουάζ, αλλά αν το θέλει στην αρχή του στήθους ή στην κοιλιά, είναι ολοφάνερο ότι το θέλει σέξι. Οπότε εκείνος, πρέπει να τις βρει ένα σχέδιο που να προσελκύει περισσότερο τα αντρικά βλέμματα. Το τατουάζ είναι ο πιο έξυπνος τρόπος ώστε όταν είσαι γυμνή να τραβάς το βλέμμα από κάποιες περιοχές και να το παγιδεύεις σε εκείνες που θέλεις να αναδείξεις. Οι σαρανταπεντάρες για παράδειγμα, σπανίως θα χτυπήσουν τατού στον πισινό, εφόσον αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να παίρνει, χμμ, την κάτω βόλτα.

Μια που το έφερε η κουβέντα, τα τατουάζ στα οπίσθια ήταν πολύ της μόδας κάποτε. Και εξακολουθούν να έχουν φυσικά τους φαν τους (η Σάσα Μπάστα εκτός από το τριαντάφυλλο κεντημένο στο πάνω μέρος του ποδιού της έχει και μια νεραϊδούλα κεντημένη στα οπίσθιά της). Τα τελευταία χρόνια όμως το πιο σέξι γυναικείο σημείο για τατού ανέβηκε λίγο πιο πάνω: στο τέλος της μέσης.

Μην τρέξετε ξοπίσω της να την ρωτήσετε αν πόνεσε όταν έκανε το τατού. Όλοι αυτό τη ρωτούν για να της πιάσουν κουβέντα. Κι εξάλλου, είναι αποδεδειγμένο ότι οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο τον πόνο, και ότι γενικά δεν παθαίνουν τίποτα- αυτές κι οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν. Εδώ η Πάμελα Άντερσον που για να κάνει το συρμάτινο αγκάθι που έχει στο αριστερό της μπράτσο μοιράστηκε την βελόνα με τον πρώην σύζυγό της Τόμι Λι και τελικά κόλησσε ηπατίτιδα C, αντί να πέσει στο κρεβάτι, όπως περίμεναν όλοι, έγινε η πρέσβειρα της εταιρίας καλλυντικών MAC. Για την ακρίβεια, έγινε το πρόσωπο της παγκόμιας καμπάνιας Get Tested του κραγιόν Viva Glam V που σκοπό είχε να ενημερώσει τον κόσμο και να τον ενθαρύνει να κάνει ιατρικές εξετάσεις. Από το 2005 που ξεκίνησε καμπάμια έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 65 εκατομύρια δολάρια για αυτόν τον σκοπό. Αν μη τί άλλο, το κραγιόν πέτυχε. Κι ένα ακόμη τατουάζ έγινε διάσημο.

Η Ένωση Επαγγελματιών Τατουάζ των Η.Π.Α. δηλώνει ότι είχε κάνει τατουάζ σε 39 εκατομμύρια άτομα από το 1990 ως το 2004! (δηλαδή έχει τατού ένας στους επτά Αμερικανούς) . Μεγάλα φεστιβάλ όπως αυτό του Σίντεϊ ή της Φρανκφούρτης γίνονται τουριστικές ατραξιόν, ενώ από το 1999 διοργανώνεται και στη χώρα μας Πανελλήνια Έκθεση Tattoo Art. Δεν ξέρουμε ποιο ακριβώς είναι το ποσοστό των γυναικών που έχουν τατουάζ, οστόσο ο εκδότης του Skin Deep, του βρετανικού περιοδικού που ειδικεύεται στο τατουάζ, λέει ότι «από τις 300 φωτό που λαμβάνουμε κάθε μήνα για να δημοσιεύσουμε τα τατού τους, οι μισές είναι από γυναίκες».

Πώς «έφυγε» το τατουάζ από το σώμα του Μάρλο Μπράντο ως μηχανόβιου και πήγε πάνω στους γοφούς της Σάσα Μπάστα; Την αρχή την έκαναν τα σούπερ μόντελ της της δεκαετίας του ογδόντα όπως η Στέφανι Σέιμουρ και η Κάρε Ότις. Τότε το τατουάζ άρχισε να γίνεται συνώνυμο της λέξης «σέξι». Οι σταρ του Χόλιγουντ το διαφήμισαν δεόντως επιδεικνύοντας τα δικά τους, όπως η Ντρίου Μπάριμορ, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Τζόντι Φόστερ, η Τζέσικα Λανγκ, η Τζίνα Ντέιβις, η Μαρίσα Τομέι, η Σαρλίζ Θερόν κλπ. Και φτάσαμε έτσι στο σημείο το τατουάζ να είναι πολύ πιο κοινωνικά αποδεκτό για το γυναίκείο φύλο. Γιατί ενώ οι γυναίκες του πλανήτη μαρκάρονται η μία μετά την άλλη, το Αμερικάνικο Πεντάγωνο απαγορεύει στους στρατιώτες που πολεμούν σε Ιράκ και Αφγανιστάν να δείχνουν τα τατού τους «για να μην προσβάλλουν τα μουσουλμανικά ήθη». Ακόμη και η Ρεάλ Μαδρίτης είπε στους παίκτες της ότι όποιος θέλει να κάνει τατού πρέπει να πάρει άδεια από τη διοίκηση (προφασίστηκε λόγους υγείας). Αν για κάποιο λόγο απαγορεύσει κάποιος ξανά τα τατού, όπως τον Μεσαίωνα ο Πάπας Ανδριανός Α’, τώρα θα είναι μόνο για τους μισούς κατοίκους του πλανήτη. Οι γυναίκες θα συνεχίζουν ανενόχλητες. Γιατί σε εκείνες το τατού είναι απλά κάτι όμορφο.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ

Με το να της πιάσετε βέβαια κουβέντα ακριβώς για το τατουάζ της. Αλλά μην την ρωτήσετε τί δείχνει το τράιμπαλ (είναι το μόνο είδος tattoo που δεν συμβολίζει απολύτως τίποτα), κι ακόμη χειρότερα αν δεν είναι τράιμπαλ αλλά ολοφάνερα δράκος, άλογο, ψάρι. Έτσι ακριβώς της την προσεγγίζουν όλοι. Και φυσικά μην την ρωτήσετε αν μπορείτε να φιλήσετε το τατού της- εκτός κι αν είστε κάτω των είκοσι και πολύ cute. Είναι πολύ χαζό να σκεφτεί ότι σκέφτεστε ότι είναι εύκολη, απλά επειδή έχει τατού.

Προσέξτε επίσης ιδιαίτερα μήπως έχετε πιάσει λάθος σήμα και τελικά δεν είναι μια σέξι γυναίκα που έχει μαρκάρει το σώμα της για να προσεγγίζει άντρες σαν κι εσάς. Γιατί οι λεσβίες κάνουν δυο φορές περισσότερο τατουάζ, σε σχέση με τις ετεροφυλόφιλες γυναίκες. Αν έχει Μαορί tattoo στο μπράτσο, είναι λεσβία κι έχει και μόνιμη γκόμενα- τα Μαορί είναι τα tattoo που συμβολίζουν την αντρική ενηλικίωση, όταν δηλαδή ένας άντρας αποφασίζει να μεγαλώσει και να σοβαρευτεί. Αν έχει μανίκι tattoo, αλλό όχι Μαορί, είναι απλά πολύ κουλ τυπάκι, δυναμική και πιθανόν πανηδονίστρια. Κι αν έχει tattoo στο κουντεπιέ, αγαπά ποδολάγνους άντρες και τους θεωρεί τα καλύτερα παιδιά και ιδανικούς σύζυγους.

Αν λοιπόν έχετε προσέξει αυτά και όλα δείχνουν ότι ok, πρόκειται σίγουρα μόνο για τη γυναίκα με το σέξι τράιμπαλ τατουάζ με το οποίο θέλετε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας (έστω, το υπόλοιπο βράδυ), τότε πιάστε της κουβέντα έξυπνα. Πείτε της πόσο σας αρέσει το τατού της κι αν όντως της έφερε την προστασία των θεών. Γιατί στην πολυνησιακή διάλεκτο η λέξη διάλεκτο η λέξη «Τα» σημαίνει «σχέδιο» και η λέξη «Ατουάζ» δηλώνει «αυτόν που δίνει πνοή στα πλάσματα της γης». Με λίγα λόγια, τατουάζ σημαίνει «το σχέδιο που σου δίνει την προστασία των θεών». (Προσοχή: Αυτές τις έξτρα γνώσεις σας τις δίνουμε για να την εντυπωσιάσετε, αποστηθίστε τες). Μπορείτε επίσης να της πείτε ότι η λέξη «tatoo» έρχεται από την λέξη «tattawing» των Μαορί της Νέας Ζηλανδίας, αν και τατουάζ γίνονταν και κατά την αρχαιότητα ( «δερματοστιξία» λεγόνταν τότε). Βέβαια οι Σκύθες δεν έκαναν τατουάζ στα χέρια και το στήθος τους για να φαίνονται σέξι, αλλά για να γίνουν πιο δυνατά αυτά τα σημεία, αλλά μην της το πείτε και αυτό, γιατί θα φανείτε imfomaniac ή απλά ένας από εκείνους τους βαρεμένους που έχουν κόλλημα με τα τατού και ειλικρινά δεν τους καίγεται καρφί για τί υπάρχει στο υπόλοιπο σώμα. Την κατάλληλη στιγμή κάντε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας (θέλετε και το υπόλοιπο σώμα μαζί με το τατού) και της το λέτε με τακτ: απ΄την πρώτη στιγμή που την είδατε σας μάγεψε, και δεν φταίτε εσείς γι΄αυτό, φταίει το τατουάζ. Στις περισσότερες κοινωνίες άλλωστε απέδιδαν μαγικό χαρακτήρα στα τατουάζ και θεωρούσαν ότι έδιναν ιδιαίτερες δυνάμεις εκείνοι που τα έκαναν.

Και κάτι τελευταίο: Αν μετά από μια νύχτα άγριου σεξ κεντήσει εκείνη ένα νέο τατού –το πρόσωπο ή το όνομά σας πάνω στην λεκάνη της- μάλλον την έχετε βάψει. Στις Φιλιππίνες θεωρείται ότι ο νικητής πολεμιστής ή κυνηγός παίρνει τη δύναμη του σκοτωμένου εχθρού ή θηράματος αν το ζωγραφίσει πάνω στο σώμα του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com