Social Icons

.

Pages

2 Ιουνίου 2013

Το στριπτίζ της Jennifer Aniston

Είχε ανέκαθεν ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και σέξι σώματα στο Χόλιγουντ και τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξει σαν στρίπερ και pole dancer.

Η 44χρονη ηθοποιός εκπαιδεύτηκε στην τέχνη της αποκάλυψης όχι προς χάριν του αρραβωνιστικού της Justin Theroux αλλά για χάρη της επόμενης ταινίας της με τίτλο We' re The Millers, η οποία θα προβληθεί στης ελληνικές αίθουσες στις 22/8 από τη Village.

Στην κωμωδία όπου συμπρωταγωνιστεί με τον επίσης ελληνικής καταγωγής Jason Sudeikis, η Jennifer αλλάζει περούκες και εσώρουχα και απαλλάσσεται από τα λίγα ρούχα της ως γνήσια στρίπερ, σαν αυτή που υποδύεται.

Η Aniston αποκάλυψε σε εκπομπή αμερικανικού δικτύου ότι χρωστάει το τονωμένο σώμα της στο Yogalosophy, το  πρόγραμμα άσκησης 28 ημερών, της φίλης της και δασκάλας της γιόγκα Mandy Ingber. "Πρόκειται για έναν συνδυασμό γιόγκα και ασκήσεων τόνωσης" λέει η ηθοποιός που η αγαπημένη της στάση στη γιόγκα είναι το δέντρο. "Στην ηλικία μου πρέπει να κάνει κανείς κάτι παραπάνω" είπε η Jennifer που για την καυτή της εμφάνιση στην ταινία γυμνάστηκε διπλά.

Παρ' όλ΄αυτά σε καμία σκηνή δεν μένει εντελώς γυμνή και δήλωσε πως χρειάστηκε να φορέσει τρία σουτιέν ώστε να είναι βέβαιη πως δεν θα αποκαλύψει τίποτα περισσότερο απ΄ότι όταν φοράει το μπικίνι της.

Η Aniston βρήκε την εμπειρία του στριπτίζ εξαιρετικά διασκεδαστική και έμαθε πολλά από τη χορογράφο της ταινίας.

"Είνια πραγματικά καλή. Είδα μερικά κομμάτια και τη βρήκα φανταστική" σχολίασε η Emma Roberts που επίσης παίζει στην ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com