Social Icons

.

Pages

24 Μαΐου 2013

ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ

ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ

Γιατί όπως λέει η σίγουρα πονεμένη από τις σχέσεις της Melaniew Chernock, η οποία σχεδίασε τούτο το θεϊκό βαλιτσάκι, η αγάπη πονάει! Έτσι δίπλα από το κλασικό φαρμακείο που υπάρχει σε κάθε σπίτι τώρα πρέπει να μπει κι αυτό που έχει μέσα τα οχτώ βασικά αντικείμενα που θα χρειαστείς σίγουρα μόλις το αγόρι σου (ή μάλλον αυτό το κάθαρμα) σου πει αντίο!

Αυτά είναι ένα cd με ερωτικά τραγούδια και ένα βιβλιαράκι με τους στίχους για να τα τραγουδήσεις και να δώσεις πόνο. Ένα μπουκαλάκι βότκα που σίγουρα δεν θα είναι αρκετό. Κερί και σπίρτα. Μαύρη σοκολάτα πικρή για να σου θυμίζει την πίκρα που σε κέρασε ο αλήτης και εσύ να κερνάς αβέρτα κατάρες. Παστίλιες για τον δικό σου πόνο, ο άλλος προφανώς και χέστηκε. Ένα μικρό μπουκαλάκι με αρωματικό και χαλαρωτικό αφρόλουτρο και συμβολικά ένα πακέτο χαρτομάντιλα που δεν θα μείνει γεμάτο για πάνω από ένα τέταρτο. Είναι λίγα αλλά είναι απλά πρώτων βοηθειών. Μέτα ας φροντίσουν για προμήθειες οι κολλητές, αυτές ξέρουν πάντα τι χρειάζεται!

Το βαλιτσάκι δεν έχει βγει ακόμα στην αγορά αλλά μόλις κυκλοφορήσει το marymary θα σε ενημερώσει γιατί σε φροντίζει και γιατί πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για όλα.

012344 bag

022344 bag

032344 bag

042344 bag

052344 bag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com