Social Icons

.

Pages

3 Απριλίου 2013

Έρχεται η Porsche των σεμνών και ταπεινών

Έρχεται το 2014 με 1.2 TSI 155 ίππων

Τελικά η Macan δεν είναι το μόνο νέο SUV που περιμένουμε από την Porsche, αφού η γερμανική εταιρεία εξελίξει ένα ακόμη πιο μικρό crossover.

Το νέο μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα του VW CrossPolo και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία θα κινείται από μια βελτιωμένη έκδοση του κινητήρα βενζίνης 1.2 TSI με απόδοση που θα φτάνει τους 155 ίππους.

Εμφανισιακά, όπως φαίνεται στην ειδικά επεξεργασμένη φωτογραφία, μπορεί η συγγένεια με το CrossPolo να μην κρύβεται ωστόσο αυτό που κυριαρχεί είναι το εμπρός μέρος που ενσωματώνει την κλασική αισθητική Porsche.

Είναι κοινό μυστικό πως οι κατασκευαστές αυτοκινήτων υψηλού γοήτρου επεκτείνουν την γκάμα τους προς τα κάτω, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν το πελατολόγιό τους με μοντέλα που είναι πιο προσιτά στο ευρύ κοινό.

Η κίνηση της Porsche θα πιάσει πραγματικά στον ύπνο τους ανταγωνιστές της, αφού στόχος είναι η τιμή να μην ξεπερνά τα 20.000 ευρώ!

Μάλιστα, οι Γερμανοί επέλεξαν την έκδοση Cross του Polo για να μπουν στη μικρή κατηγορία με στυλ crossover, μιας και αυτά τα αυτοκίνητα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Η Baby Porsche αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2014.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν αντίστοιχη έκδοση να εξελίσσει και η Audi, την οποία θα ονομάζει Q1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com