Social Icons

.

Pages

21 Απριλίου 2013

Στην έρημο της Αριζόνας βρέθηκαν αυγά εξωγήινων!

Στιγμιότυπο οθόνης: YouTube

Η φύση δεν παύει να μας εκπλήσσει με τα νέα αινίγματά της. Τελευταία, κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου ταξιδιού του στην έρημο της Αριζόνας ένα ζευγάρι έκανε μια παράξενη, για να μην πούμε τρομακτική, ανακάλυψη. Χιλιάδες διαφανείς, ζελατινώδες μωβ σφαίρες, που μοιάζουν περισσότερο με αυγά ψαριών, κολυμπούσαν σε ένα βαθούλωνα στην άμμο.

Να πώς το αναθυμάται αυτό η Ζεραρντίν Βάργκας, η οποία βρήκε τις εν λόγω σφαίρες:

- Ήταν μια απολύτως κανονική ημέρα. Εμείς μαζί με τον σύζυγό μου, επρόκειτο να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες της τοποθεσίας, όταν παρατηρήσαμε κάποια ασυνήθιστά μωβ σφαιρίδια να λάμπουν πάνω στην άμμο. Ακριβώς η λάμψη τους τράβηξε την προσοχή μας. Υπήρχαν τόσα πολλά ... Πιθανώς μερικές χιλιάδες, αν όχι περισσότερο. Τίποτα τέτοιο δεν έχουμε δει ποτέ πριν.

Το τι ήταν αυτό, και το κυριότερο, από πού εμφανίστηκαν στην ερημική περιοχή, εξακολουθεί να είναι αινιγματικό. Το ζευγάρι Βάργκας έμεινε τόσο κατάπληκτο απ’ ό,τι είδε, που συνδέθηκε με δημοσιογράφους του τοπικού τηλεπτικού καναλιού TV KGUN-9, ελπίζοντας μαζί τους να καταλάβει τι είναι στην πραγματικότητα το εύρυμά του. Η Ζεραρντίν Βάργκας είπε με απορία:

- Όταν το συνεργείο του καναλιού ήρθε μαζί μας στην εν λόγω τοποθεσία, τα παράξενα σφαιρίδια βρίσκονταν ακόμα εκεί. Έμοιαζαν με μεγάλα αυγά ψαριών, έλαμπαν και άστραφταν στον ήλιο. Ίσως είναι αυγά κάποιων εξωγήινων; Με δύο λόγια, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό. Έχουμε περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρη ότι αυτό που είδαμε είναι εξωγήινης προέλευσης.

Η «Φωνή της Ρωσίας» ζήτησε εξηγήσεις από εμπειρογνώμονες. Η βιολόγος Σβετλάνα Κασάτκινα είναι βέβαια ότι η δοσμένη ουσία δεν είναι εξωγήινης προέλευσης.

- Είναι σαφές ότι γίνεται λόγος για κάποιο είδος μετάλλαξης. Ίσως έχουμε να κάνουμε με ένα νέο είδος ζελατινωδών μυκήτων. Ό,τι κι αν είναι, αλλά χωρίς τις ειδικές αναλύσεις είναι δύσκολο να δοθεί κάποια εκτίμηση. Πάντως εγώ, όντας στη θέση των Αμερικανών συναδέλφων μου, θα εδιαφερόμουν για το δοσμένο το εύρημα.

Έτσι, λοιπόν, είναι δύσκολο προς το παρόν να δοθεί ακριβής ορισμός σε εκείνο το φαινόμενο της Αριζόνας. Το αν είναι το «εύρυμα της Αριζόνας» εξωγήινης προέλευσης, είτε αν είναι πραγματικά κάποιο παράξενο είδος φυσικής μετάλλαξης, θα το δείξουν αυτό οι περαιτέρω έρευνες. Προς το παρόν όμως πολλοί από τους κατοίκους της Γης θα εξακολουθούν να ελπίζουν ότι ο πλανήτης μας έχει κάποιους άγνωστους ακόμα γείτονές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com