Social Icons

.

Pages

13 Απριλίου 2013

Φίδια για μασάζ και σπέρμα ταύρου: Τα πιο εξωφρενικά προϊόντα ομορφιάς

Τα προϊόντα ομορφιάς, είναι πλέον τόσα πολλά, που αν προσπαθήσει κανείς να τα αριθμήσει, σίγουρα δεν θα τα καταφέρει. Υπάρχουν, όμως, κάποιες τεχνικές, οι οποίες προέρχονται από τα βάθη των αιώνων, και υπόσχονται άμεσα και φανταστικά αποτελέσματα. Είναι, όμως, λίγο… ακραία! Θα τα δοκιμάζατε;

1. Μασάζ με φίδια!

Αρκετοί είναι εκείνοι, που μόνο στη ιδέα πως ένα φίδι είναι κοντά τους, κοντεύουν να το βάλουν στα πόδια. Στο Ισραήλ, όμως, έχουν βρει τον τρόπο να εκμεταλλευτούν θετικά τα συγκεκριμένα ερπετά. Πως; Βάζοντάς τα να τους κάνουν μασάζ στην πλάτη! Αντί για μασέρ, στη συγκεκριμένη χώρα, βάζουν (μη δηλητηριώδη) φίδια, στις πλάτες όσων υποφέρουν από μυϊκούς πόνους και από υπερβολικό στρες.

2. Λεύκανση πρωκτού

Δεν είναι μόνο το πρόσωπό σας που χρειάζεται την απαραίτητη φροντίδα! Το ίδιο, ισχύει και για τον… πισινό σας! Η μέθοδος TLC (Χρωματογραφία λεπτής στοιβάδος), στην Αμερική, είναι πλέον πολύ διαδεδομένη και για το πίσω μέρος του σώματος, ώστε να δώσει μια νέα «πνοή» στο συγκεκριμένο σημείο.

3. Σπέρμα ταύρου για τα μαλλιά

Το ονομάζουν «Βιάγκρα για τα μαλλιά». Η συγκεκριμένη θεραπεία, περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος ταύρου, και υπόσχεται πως θα «επισκευάσει» τα κατεστραμμένα μαλλιά, ενώ θα τους δώσει μια μεταξένια υφή… Τολμηρό πάντως…

4. Μάσκα προσώπου από κουτσουλιές

Ήταν το μυστικό της ομορφιάς για τις Γκέισες της Ιαπωνίας. Η ασυνήθιστη αυτή μάσκα ομορφιάς, γίνεται από περιττώματα πουλιών (και κυρίως αηδονιού), ενώ πιστεύεται πως βοηθά πολύ το δέρμα να κρατήσει τη νεανική του όψη. Επίσης, μια θεραπεία με αυτό, υπόσχεται πως θα φωτίσει το δέρμα, καθώς τα ένζυμα που περιέχονται στις κουτσουλιές, δρουν, ως καθαριστικό.

5. Θεραπεία με ούρα

Ναι, το ξέρουμε πως ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά μοιάζει πως η συγκεκριμένη τεχνική, έχει διασωθεί μέσα από τους αιώνες. Σύμφωνα με τις θεωρίες, τα ούρα, χρησιμοποιούνταν από τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους, για να ανακουφιστούν από τον πόνο, όταν κάτι τους ταλαιπωρούσε. Επίσης, φαίνεται πως το χρησιμοποιούσαν για να λευκαίνουν φυσικά και τα δόντια τους! Σύμφωνα, όμως, και με τελευταίες μελέτες, η κατάποση των ούρων, μπορεί να έχει αντι-καρκινικές ιδιότητες, ενώ βοηθά και στην εξαφάνιση των ρυτίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com