Social Icons

.

Pages

5 Απριλίου 2013

Ο άντρας που θέλει να ζει σα… γοργόνα!

Ο άντρας που θέλει να ζει σα... γοργόνα! (7)

Όταν ο Eric Ducharme μπαίνει μέσα στη χειροποίητη στολή γοργόνας -που φτιάχνει μόνος του- για να κολυμπήσει στα καθαρά νερά μιας φυσικής πηγής στη Φλόριντα… νιώθει άλλος «άνθρωπος».

«Είναι ένας τρόπος ζωής. Έχω επιλέξει αυτό το μονοπάτι. Τρώω, κοιμάμαι και αναπνέω σα… γοργόνα» λέει ο 22χρονος από το Crystal River.

Ο Eric είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της εκπομπής «My Crazy Obsession» που μεταδίδεται από το αμερικανικό κανάλι TLC.

Ο άντρας που θέλει να ζει σα... γοργόνα! (1)

Τρεις φορές την εβδομάδα ο Ducharme οδηγεί μιάμιση ώρα, έχοντας στο πορτμπαγκάζ τις… ουρές του, για να κολυμπήσει στο ποτάμι.

Ο άντρας που θέλει να ζει σα... γοργόνα! (2)

«Κοιτούσα για αλιγάτορες όταν ξαφνικά είδα μια ουρά που δεν είχα ξαναδεί στο ποτάμι» ανέφερε σαστισμένος ένας άντρας που στεκόταν στις όχθες.

Ο άντρας που θέλει να ζει σα... γοργόνα! (3)

Δεν είχε ιδέα ότι αυτό που είχε μόλις δει δεν ήταν κάποιο νέο είδος ψαριού, αλλά ο Eric με την τεράστια πορτοκαλί ουρά του σαν άλλο… γιγάντιο χρυσόψαρο!

Ο άντρας που θέλει να ζει σα... γοργόνα! (4)

«Όταν βάζω τις στολές μου νιώθω να μεταμορφώνομαι. Είναι σα να μπαίνω σε έναν άλλο κόσμο όταν είμαι στο νερό» λέει ο ίδιος.

Ο άντρας που θέλει να ζει σα... γοργόνα! (5)

«Όταν πηγαίνουμε για κολύμπι μαζί εκείνος εξαφανίζεται και κάνει τα δικά του. Τον βοηθά να ξεφεύγει από την καθημερινότητα και τον υπόλοιπο κόσμο» ανέφερε ο σύντροφός του Matthew Quijano.

Ο άντρας που θέλει να ζει σα... γοργόνα! (6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com