Social Icons

.

Pages

6 Απριλίου 2013

15 απίστευτες Photo-manipulations με ζώα

Herr Hildezart the pyromaniac, © hoschie, URL: http://hoschie.deviantart.com/art/Herr-Hildezart-the-pyromaniac-107989322

 Βιομηχανικό χταπόδι; Γατόκκορας; Λαμαποντίκι; R’n'R ψιψινοστάρ; Τι στον διάτανο; Φυσικά και δεν είναι πραγματικά ζώα, ζουν μόνο στην φαντασία των ψυχάκηδων manipulators στο deviantArt, αλλά αυτό δεν σταματάει τις εικόνες από το να παίζουν με το μυαλό σου…

Η επεξεργασία και ένωση φωτογραφιών, αγγλιστί photo-manipulation, είναι μια πολύ ιδιαίτερη τέχνη. Όταν γίνεται πρόχειρα και χωρίς πολύ σκέψη, οδηγεί σε τερατουργήματα πολύ χειρότερα από το Burp του HumanDescent (το οποίο θα πλήρωνες για να μην συναντήσεις σε σκοτεινό σοκάκι το βράδυ).

Όταν όμως γίνεται σωστά, είναι τέχνη ακραία, δημιουργική: αδιαφορεί για κάθε όριο πέρα από τα όρια της φαντασίας του manipulator. Και τα αποτελέσματα διαπερνάνε τα όρια “υπαρκτού” και “φανταστικού”.

Απαιτεί άψογη γνώση της εικόνας: γνώσεις ανατομίας, φωτοσκίασης και χρώματος θεωρούνται απολύτως αναγκαίες. Συν δυόμισι κιλά φαντασία. Βάλτα όλα στο μπλέντερ και έχεις μερικά από τα πιο ευφάνταστα, τρομακτικά, γλυκούλικα, παλαβιάρικα, ανύπαρκτα ζώα.

Μοιράσου το!

SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com