Social Icons

.

Pages

15 Μαρτίου 2013

Κορμιά από χρυσάφι – Όταν οι stars ασφαλίζουν το σώμα τους!

Από stars του Χόλιγουντ και τραγουδιστές, μέχρι μοντέλα και ποδοσφαιριστές πολλοί είναι αυτοί που έχουν επενδύσει στο δυνατό σημείο του σώματός τους και οι ασφαλιστικές κάνουν τα πάντα για να το προστατέψουν.

Δες τις πιο περίεργες ασφάλειες των διασήμων.
Μαντόνα
Δεν μπορείς να είσαι βασίλισσα της pop και να μην έχεις ασφαλίσει τουλάχιστον ένα μέρος του σώματός σου. Η Μαντόνα επέλεξε το στήθος της, για 1.5 εκ. ευρώ.

Τζένιφερ Λόπεζ
Ίσως να είναι και η συμφωνία του αιώνα. Άλλωστε για πολλά πράγματα μπορούμε να πούμε θεά την Λόπεζ, αλλά τα οπίσθιά της είναι μαγικά. Και αξίζουν 230 εκ. ευρώ.

Μπρους Σπρίνγκστιν
Το Αφεντικό της rock σκηνής της Αμερικής δεν έχει από τις πιο… καθαρές φωνές. Για την ακρίβεια έγινε γνωστός για την βραχνάδα του, ωστόσο έχει ασφαλίσει τις φωνητικές του χορδές για 4.6 εκ. ευρώ.

Ριάνα
Η 25χρονη pop star έχει εμμονή με όλο της το σώμα, αλλά λατρεύει τα πόδια της. Για αυτό και τα έχει ασφαλίσει για 750.000 ευρώ.

Χάιντι Κλουμ
Έχει πανέμορφο πρόσωπο, καταπληκτικό στήθος, μακριά υπέροχα πόδια. Για αυτό και είναι ένα από τα γνωστότερα supermodels του πλανήτη. Ωστόσο τα πόδια της είναι τα αγαπημένα της και τα έχει ασφαλίσει για 1.5 εκ. ευρώ.

Ντέιβιντ Μπέκαμ
Το έχουμε ξαναπεί. Δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής, είναι ένας pop star. Αλλά η μπάλα τον έκανε διάσημο και τα μαγικά του πόδια, για αυτό και είναι ασφαλισμένα για 53.5 εκ. ευρώ.

Τζούλια Ρόμπερτς
Δες την λες μοντέλο, αλλά έχει μια περίεργη ομορφιά. Και κατά πολλούς αυτή οφείλεται στο χαμόγελό της. Για αυτό τα ρεπορτάζ τη θέλουν να το έχει ασφαλίσει για 23 εκ. ευρώ. Τώρα χαμογελάει ακόμα καλύτερα.

Ντάνιελ Γκρεγκ
Το 2008, όταν γύριζε το Quantum of Solace, ασφάλισε το σώμα του (ναι, ολόκληρο) για 7.2 εκ. ευρώ. Όπως και να το κάνεις είναι ο Τζέιμς Μποντ, το αξίζει!

Κάιλι Μινόγκ
Όταν το 2001 έκανε τη μεγάλη της επιστροφή με το Fever, δεν τρέλανε μόνο τα charts, αλλά και τον αντρικό πληθυσμό. Για αυτό και ασφάλισε τα οπίσθια της για 3.8 εκ. ευρώ!

Μαράια Κάρεϊ
Δεν ξέρουμε αν ισχύει, καθώς η ίδια δεν το έχει επιβεβαιώσει ποτέ, αλλά τα ρεπορτάζ αυτό λένε. Η Κάρεϊ έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 750 εκ. ευρώ. Sorry, αλλά έχουμε δει και πιο ωραία πόδια από τα δικά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com