Social Icons

.

Pages

26 Μαρτίου 2013

ΕleMMent, ένα αυτοκινούμενο αξίας 2,2 εκατομμυρίων ευρώ[video]

The Marchi Mobile EleMMent Palazzo is the world's most expensive motorhome, up for sale with a price tag of £1.9m

Διαθέτει ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, ντουζιέρα-καταρράκτη, τηλεόραση 40 ιντσών, υποδαπέδια θέρμανση, μπαρ, βεράντα στην οροφή και κοστίζει… 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Δεν πρόκειται όμως για διαμέρισμα πολυτελείας, αλλά για το ακριβότερο αυτοκινούμενο στον κόσμο το οποίο διαθέτει εφεξής στην αγορά αυστριακή εταιρεία.

Με μήκος μεγαλύτερο από 12 μέτρα και «διαστημική» όψη, το eleMMent, όπως ονομάζεται, διαθέτει κάθε δυνατή άνεση, καθώς εκτός από το υπνοδωμάτιο-σουίτα, περιλαμβάνει δεύτερη τουαλέτα, σαλόνι και πλήρως εξοπλισμένη καμπίνα οδηγού με κουκέτα, ενώ είναι βαμμένο με ειδική βαφή που λάμπει στο σκοτάδι για επιπλέον ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Οι ανέσεις όμως δεν τελειώνουν εκεί, μιας και κατόπιν παραγγελίας, το eleMMent μπορεί να εξοπλιστεί με σύνδεση στο Ίντερνετ, λειτουργικό τζάκι, δορυφορική τηλεόραση και κάμερα παρακολούθησης ανοιχτού κυκλώματος.
Η κατασκευάστρια εταιρεία δηλώνει επίσης ότι το 20 τόνων «παλατάκι» δεν θα υστερεί και σε ταχύτητα, καθώς η μηχανή 510 ίππων και το αεροδυναμικό σχήμα που διαθέτει θα του επιτρέπει να φτάνει τα 150χιλιόμετρα ανά ώρα.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δεν θα μπορούσαν να είναι «δωρεάν», αλλά η τιμή των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ για μια επιφάνεια μόλις 40 τετραγωνικών μέτρων είναι υψηλότερη ανά τετραγωνικό μέτρο από ό,τι για ένα διαμέρισμα σε πολυτελή συνοικία του Λονδίνου. Και αυτό, πάντα για την τιμή που αφορά τον στάνταρ εξοπλισμό. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία, δεν υπάρχει όριο, διότι αν ο πελάτης το ζητήσει εκείνη προτίθεται ακόμη και να το επενδύσει με διαμάντια.

Σε ποιον θα μπορούσε να απευθύνεται ένα τόσο ακριβό αυτοκινούμενο; Οι κατασκευαστές λένε ότι θα ήταν ιδανικό για συγκροτήματα σε περιοδεία ή την μεταφορά οδηγών της Φόρμουλα Ενα.ΕleMMent, ένα παλάτι με ρόδες

ΕleMMent, ένα παλάτι με ρόδες

ΕleMMent, ένα παλάτι με ρόδες

ΕleMMent, ένα παλάτι με ρόδες

ΕleMMent, ένα παλάτι με ρόδες

ΕleMMent, ένα παλάτι με ρόδες

πηγή - photos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com