Social Icons

.

Pages

28 Μαρτίου 2013

Το καλύτερο παρκάρισμα που έγινε ποτέ!

Perierga.gr - Το καλύτερο παρκάρισμα που έγινε ποτέ!Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που δυσκολεύονται με το παρκάρισμα, ειδικά στο κέντρο των μεγαλουπόλεων που οι θέσεις πάρκινγκ σπανίζουν. Πολλές φορές ο διαθέσιμος χώρος είναι τόσο μικρός που μετά βίας το αυτοκίνητο θα χωρούσε ακόμη και με… γερανό, όχι με παρκάρισμα.

Δύο αδέρφια από τη Μεγάλη Βρετανία βάβαια φαίνεται να ξεπερνούν τέτοια προβλήματα, σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ γκίνες για παράλληλο παρκάρισμα. Οι Alastair και John Moffatt κατάφεραν και οι δύο να παρκάρουν ένα Mini Mayfair, σε παράλληλη θέση, ανάμεσα σε δύο άλλα αυτοκίνητα, με τον ελέυθερο χώρο να ξεπερνά κατά μόλις 13,1 εκατοστά το μέγεθος του οχήματός τους.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Ronny Wechselberger, ο οποίος κατάφερε παράλληλο παρκάρισμα σε χώρο 14 εκατοστά μεγαλύτερο του οχήματός του.


Το απολαυστικό βίντεο αποτυπώνει με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία του παρκαρίσματος, τραβώντας μόνο χειρόφρενο. «Έπρεπε να παρκάρουμε χωρίς να ακουμπήσουμε τα άλλα δύο αυτοκίνητα. Όταν έσπασα το παγκόσμιο ρεκόρ ήμουν σε κατάσταση σοκ» δήλωσε ο 31χρονος John Moffatt.

Ο 33χρονος Alastair κατάφερε να σπάσει το Γκίνες μετά από κάποιες προσπάθειες για αυτό και όταν τελείωσε δήλωσε ανακουφισμένος. «Το ότι κατέχουμε το ρεκόρ μαζί είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Είμαστε βέβαια πολύ ανταγωνιστικοί μεταξύ μας και ο John πάντα μου υπενθυμίζει πως το κατάφερε πρώτος» δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com