Social Icons

.

Pages

16 Μαρτίου 2013

Σε γυάλινο κλουβί, δεμένος χειροπόδαρα, ο γκέι κανίβαλος πορνοστάρ

Οι δικηγόροι του Καναδού κανίβαλου πορνοστάρ, Λούκα Μανιότα, ο οποίος κατηγορείται ότι διαμέλισε και κακοποίησε σεξουαλικά τον Κινέζο φοιτητή, Λιν Τζουν, ζήτησαν από το δικαστήριο να τελέσει την εκδίκασή του με κλειστές πόρτες, απαγορεύοντας σε κοινό και ΜΜΕ να παρευρεθούν στην ακρόαση της υπόθεσης, που θα αποφασίσει αν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, προκειμένου ο Μανιότα να οδηγηθεί σε δίκη για το φρικτό αυτό έγκλημα.

Στο δικαστήριο του Κεμπέκ, ο δικαστής Λόρι-Ριν Βάιτσμαν εξέδωσε την απόφαση η δίκη να πραγματοποιηθεί παρουσία μόνο των κατήγορων και ενός κληρικού. Ο Μανιότα καθόταν ήσυχος, ντυμένος στα άσπρα, μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί, το οποίο τον κρατούσε απομονωμένο από το υπόλοιπο δικαστήριο. Τα χέρια και τα πόδια του ήταν αλυσοδεμένα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Καναδού πορνοστάρ ζήτησαν να διαγραφούν από τα πρακτικά τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, σχετικά με την απόφαση απαγόρευσης εισόδου στο κοινό, ενώ υποστήριξαν πως ο λόγος είναι το προσωπικό και ιατρικό ιστορικό του κατηγορουμένου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο ακριβής λόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com