Social Icons

.

Pages

9 Μαρτίου 2013

Εξωφρενική θεραπεία – Γυναίκες βάζουν φωτιά στο πρόσωπό τους!

Οι γυναίκες δεν πρόκειται να σταματήσουν να αναζητούν νέους τρόπους, προκειμένου να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για ένα πιο νεανικό look. Μία νέα θεραπεία που έχει ξεκινήσει να πραγματοποιείται στην Κίνα ωστόσο έχει προκαλέσει τις εντυπώσεις, αφού οι ντόπιες γυναίκες δεν διστάζουν να βάλουν φωτιά στο πρόσωπό τους, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παρουσιαστούν νεότερες απ’ ότι είναι.

Οι θεραπευτές στα σαλόν ομορφιάς της Κίνας προσφέρουν σε υποψήφιες πελάτισσες την εξωφρενική αυτή θεραπεία, κατά την οποία φλόγες χρησιμοποιούνται για να διεγείρουν τους πόρους και να επισπεύσουν την αναπαραγωγή των κυττάρων του προσώπου, κάνοντας την επιδερμίδα να φαίνεται πιο νεανική και υγιής.

Οι ειδικοί τοποθετούν μία πετσέτα, βουτηγμένη σε αλκοόλ, και ένα “ειδικό ελιξίριο” στο πρόσωπο, λίγο πριν βάλουν φωτιά στο επιθυμητό σημείο. Μεγάλες φλόγες ξεπετάγονται, απλώνοντας γρήγορα στο σημείο στο οποίο έχει χυθεί το ελιξίριο.

Τα κέντρα ομορφιάς υποστηρίζουν πως η θεραπεία αυτή είναι απολύτως ασφαλής, μόνο όμως όταν εξασκείται από έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία, και τονίζουν πως, χάρη στο ελιξίριο, το δέρμα θερμαίνεται, αντί να καίγεται.

perierga.gr - Γυναίκες... φλέγονται για να παραμείνουν νέες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com