Social Icons

.

Pages

9 Μαρτίου 2013

Όσα λένε ή κάνουν οι γυναίκες στην αρχή μιας σχέσης!

couple

Κάντε την αρχή με ειλικρίνεια!

Όταν ξεκινάς κάτι πάντα θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση, να δώσεις το καλύτερο εαυτό σου. Τι γίνεται όμως όταν το ξεκίνημα αυτό, είναι η αρχή μιας σχέσης; Μήπως είναι το καλύτερο είναι να στηρίξετε την αρχή αυτή στην ειλικρίνεια; Οι γυναίκες πολλές φορές στην αρχή προκειμένου να εντυπωσιάσουν το σύντροφό τους, δέχονται τα πάντα από το να δουν μαζί Champions League και να κάνουν google τι είναι το offside μέχρι να γελάνε με ότι και αν πει. Στο πίσω μέρος, των περισσότερων γυναικών κρύβεται μια λανθασμένη πεποίθηση «δεν πειράζει μόλις μ’ ερωτευτεί θα τον αλλάξω». Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο σύντροφος που έχετε επιλέξει έχει κάποια στοιχεία που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Επικεντρωθείτε σ΄ αυτά και μην προσπαθείτε να αλλάξετε όλα τα άλλα που δεν σας αρέσουν. Το να κάνει κάποιες φορές υποχωρήσεις και να κάνει τα «χατίρια» δεν σημαίνει ότι έχετε πετύχει πρόοδο στην αλλαγή της προσωπικότητάς του. Αυτή είναι ήδη διαμορφωμένη. Απλά, εκείνες τις στιγμές έχει επιλέξει να σας ευχαριστήσει.

Δείτε παρακάτω μερικά πράγματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε από την αρχή:

• Θέστε τα όρια σας: όταν δύο άνθρωποι γνωρίζονται, θα πρέπει να πει ο ένας στον άλλο τι του αρέσει και τι όχι. Το να είναι από την μεριά σας όλα ανεκτά δεν είναι σωστό αλλά ούτε και ειλικρινές.

• Δεν θα πρέπει να επεμβαίνετε στην διατροφή του. Αν δεν είναι fan της υγιεινής διατροφής, τότε μπορείτε αν θέλετε να του προτείνετε να αλλάξει για δικό του καλό τις διατροφικές του συνήθειες αλλιώς είναι επιλογή του να τρώει ότι θέλει.

• Η επιλογή της ταινίας για ένα χαλαρό βράδυ στο σπίτι. Αν στην αρχή έχετε δηλώσει πως σας αρέσουν οι περιπέτειες ή οι ταινίες τρόμου, τότε ξαφνικά δεν γίνεται αν προτείνετε μόνο ρομαντικές κωμωδίες. Αποφασίστε τι σας αρέσει και βρείτε μια χρυσή τομή σ΄αυτό.

• Το πιο βασικό κομμάτι μια σχέσης είναι ο σεβασμός του προσωπικού χρόνου. Έχετε και οι δύο δικαίωμα να χαλαρώνετε με τους φίλους σας, να βγαίνετε μαζί τους, χωρίς να είστε στα μηνύματα και στα τηλέφωνα την ώρα αυτή. Δεν συμβαίνει κάτι κακό αν την Κυριακή επιλέξει να την περάσει με τους φίλους του. Αντιθέτως, ο προσωπικός χρόνος βοηθά την σχέση σας.

• Το προσωπικό του στυλ. Δεν είστε στυλίστρια να κρίνετε το ντύσιμο του. Αν δεν σας αρέσει τότε θα πρέπει να προσέξετε τα κριτήρια της δικής σας επιλογής. Από την άλλη αν πάλι ζητήσει την γνώμη σας μπορείτε να την δώσετε. Ας έχει όμως την μορφή συμβουλής και όχι αυστηρής κριτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com