Social Icons

.

Pages

4 Μαρτίου 2013

Πατέρας θυσιάστηκε για να σώσει την 9χρονη κόρη του

Συγκλονίζει η ιστορία ενός πατέρα στην πόλη Χοκάιντο στην Ιαπωνία  ο οποίος πέθανε για να σώσει την 9χρονη μοναχοκόρη του.
Ο Μίκιο Οκάντα είναι ένας από τους 9 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την χιονοθύελλα και τις πολικές θερμοκρασίες. Η ιστορία του Μίκιο όμως, δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
Ο ηρωικός πατέρας σχημάτισε ασπίδα προστασίας με το σώμα του για να μην πεθάνει την μικρή Νατσούνε του από το κρύο.
Όλα συνέβησαν  όταν ο ηρωικός πατέρας πήγε να πάρει την κόρη του από το σχολείο το Σάββατο το απόγευμα. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους δικούς του. Τους τηλεφώνησε να τους πει ότι το φορτηγάκι του είχε εγκλωβιστεί στο χιόνι. Τους είπε μάλιστα ότι θα το εγκατέλειπε και ότι εκείνος και η μικρή Νατσούνε θα συνέχιζαν για ένα χιλιόμετρο με τα πόδια.
Δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να γυρίσουν σπίτι λόγω της κακοκαιρίας. Τους βρήκαν το πρωί της Κυριακής, μόλις 300 μέτρα από το φορτηγό και πάγωσαν όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί.
Ο πατέρας είχε σχηματίσει ασπίδα προστασίας με το σώμα του πάνω από την κορούλα του για να την προστατεύσει, ενώ είχε βγάλει το μπουφάν του και την είχε καλύψει με αυτό.
Τελικά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μόνο με ελαφρά τραύματα. Ο πατέρας, όμως δεν κατάφερε να επιβιώσει.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως το 9χρονο κοριτσάκι έχει χάσει τη μητέρα του εδώ και δύο χρόνια και τώρα έμεινε ορφανό και από πατέρα.

SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com