Social Icons

.

Pages

28 Μαρτίου 2013

2+7 σημάδια ότι η Lady Gaga δεν είναι γυναίκα

Ανήμερα των 27ων γενεθλίων της Mother Monster, το SociaLMagazinE αναλύει με επιχειρήματα γιατί δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί της.

Εχουμε ασχοληθεί με την γεννημένη να σοκάρει και να γδύνεται Rihanna. Έχουμε αναλύσει την θηλυκή κυριαρχία της Beyonce. Χωρέσαμε στο πάνθεον των γυναικών τις καμπύλες της Jennifer Lopez. Δεν έχουμε γράψει τίποτα για την Lady Gaga. Αυτή ήταν η στάση του SociaLMagazinE σχετικά με την ποπ σταρ.

Η Gaga, η Μητέρα Τέρας όπως -τυχαίο;- είναι το προσωνύμιό της, κλείνει την Πέμπτη 28 Μαρτίου τα 27 και μας δίνει την απόλυτη, άχαστη αφορμή να ασχοληθούμε για πρώτη φορά εκτενώς μαζί της.

Κάποιο αγαπημένο 'τερατάκι' της (εμετός) θα έλεγε ότι την χτυπάμε τώρα που την βρίσκουμε κάτω, τώρα που ένα χρόνιο πρόβλημα στο ισχίο την έχει καθηλώσει στην έπαυλη της στην California. Πράγματι, η συγκυρία δεν είναι καλή για τη Lady. Αλλά στα τιμημένα γραφεία του site μας, αν υπάρχει μία Λαίδη που αναγνωρίζουμε, αυτή σίγουρα δεν είναι η Stefani Germanotta.

Για να είμαι ακριβοδίκαιος, η ποπ της είναι συμπαθέστατη. Μόνο η ποπ της όμως. Κι αυτό το 'της' στις προηγούμενες προτάσεις είναι υπερβολή. Είπαμε, η Lady Gaga δεν είναι γυναίκα. Έχουμε στοιχεία γι' αυτό.

1. Είναι άσχημη

Χρησιμοποιεί κατά κόρον περούκες, τρέσες και εξτένσιον με αποτέλεσμα να μοιάζει με άντρα που χρησιμοποιεί κατά κόρον περούκες, τρέσες και εξτένσιον. Το πιο εκνευριστικό με την περίπτωση της γυναίκας(;) Gaga είναι ότι δεν θέλει να βγει ωραία.

2. Είναι πολύ άσχημη

Αν παρατηρήσεις, τα χρόνια που τραγουδούσε ακόμα το 'Just Dance' στο σουηδικό show Sommarkrysset, η Lady Gaga έμοιαζε να νοιάζεται περισσότερο για τις μαγικές ιδιότητες του καλού make-up και του σωστού χτενίσματος. Εμφανιζόταν πιο κοντά από ποτέ στο 'όμορφη'. Τα χρόνια έχουν περάσει και η Gaga εμφανίζεται πια ως μαγιάτικο στεφάνι.

3. Χασμουριόμαστε με τις καμπύλες της

Ένας μέσος χρήστης του ίντερνετ έχει δει τον κώλο της Lady Gaga περισσότερες φορές απ' όσες έχει ακούσει στην πραγματικότητα ένα τραγούδι της. Με στρινγκ από δω, με κορμάκι από κει, γυμνή από την άλλη.

Στο τελευταίο της βίντεο κλιπ για το 'Cake', το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο μέγας Terry Richardson και αναμένεται από εβδομάδα σε εβδομάδα ολόκληρο (σ.σ. μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο teasers του κλιπ), η Gaga δέχεται λίγο spanking από δύο ημίγυμνα μοντέλα, μέσα σε μια μπανιέρα. Ε, όλοι με τα μοντέλα ασχολούνται.

4. Είναι ένα θηλυκός σατράπης

"Ήμουν στο πλευρό της 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Δεν είχα τον δικό μου χώρο, δεν μπορούσα να μιλήσω στην οικογένεια και τους φίλους μου, δεν μπορούσα να κάνω σεξ αν ήθελα να κάνω σεξ. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να κάνω τίποτα. Ήθελε να κοιμάμαι στο κρεβάτι μαζί της, γιατί φοβόταν να κοιμάται μόνη. Και μου χρωστάει και 380.000 δολάρια".

Τάδε (και χειρότερα) έφη μια 41χρονη κυρία ονόματι Jennifer Ο' Neill, που έκανε το λάθος να δουλέψει στο πλευρό -κυριολεκτικά- της Lady Gaga  κατά τη διάρκεια του Monster Ball το 2010.

5. Κυκλοφορεί έτσι και νομίζει ότι είναι σέξι. Ή ότι έχει πλάκα

6. Καπνίζει πούρο που θα έκανε τον Big Mac να δακρύσει

(Τεράστιος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης που κλίνει ευγενικά προς το μέρος της και της ψιθυρίζει “You are wonderful, you are wonderful”)

7. Μάθαμε ότι παντρεύεται. Και αχαχαχαχαχαχα

Θεωρούμε αδιανόητο troll την είδηση που διέρρευσε πριν δύο βδομάδες ότι τάχα η Gaga παντρεύεται τον αγαπημένο της εδώ και ενάμιση χρόνο, Taylor Kinney. Ποιον κοροϊδεύεις Perez Hilton; Σιγά μην πάρει και την θέση του Kimi στο μονοθέσιο της Lotus-Renault. (Αυτό γιατί μου φαίνεται κατά τι πιθανότερο από το σενάριο του γάμου;).

8. Δεν γεννήθηκε άντρας ή γυναίκα, γεννήθηκε κάτι άλλο

Τα λέει και τα δείχνει στο βίντεο κλιπ του 'Born This Way'. Σκελετός με άσχημη ροζ αλογοουρά; Εξωγήινος; Άσχημη με κάπα, δηλαδή άσκημη; Έτσι γεννήθηκε ακριβώς πριν 27 χρόνια η Lady Gaga. Ας το γιορτάσουμε μαζί της.

9. Ακόμη και στο σινεμά μοιάζει με κάτι παράξενο

Στο sequel του Machete Kills που βγαίνει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, η Lady Gaga παίρνει το ρόλο της La Chameleon. O Robert Rodriguez  χαλάλησε και ολόκληρη αφίσα για τον χαρακτήρα της Gaga, η οποία στέκει με ένα περίστροφο στο χέρι και τυλιγμένη με έναν πεθαμένο λύκο. Καρικατούρα τη λες. Αποτυχημένα σέξι εκδοχή βρακοφόρου pin-up girl επίσης τη λες.

Σέξι ή γυναίκα δεν τη λες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com