Social Icons

.

Pages

10 Μαρτίου 2013

Φρίκη – Μητέρα πούλησε τη 18 μηνών κόρη της για παιδική πορνογραφία!

Μία μητέρα κατηγορείται πως πούλησε τη μόλις 18 μηνών κόρη της σε έναν άντρα, ο οποίος σκόπευε να τη χρησιμοποιήσει για παιδική πορνογραφία. Η Νατάσα Χίλαρντ πούλησε το ανήμπορο μωρό της στον 39χρονο Κρίστοφερ Μπουρ, έναντι αδιευκρίνιστου ποσού, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Η 24χρονη μητέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνώριζε μάλιστα πως η κόρη της θα χρησιμοποιούταν για ταινίες παιδικής πορνογραφίας. Το FBI ξεκίνησε να ερευνά τον 39χρονο άντρα, ύστερα από μήνυμα που έλαβε από μία ανώνυμη μασέρ, η οποία είπε πως ο Μπουρ της είχε στείλει μηνύματα, περιγράφοντάς της τις προθέσεις που είχε για το παιδί.

Δύο από τα μηνύματα του Μπουρ έγραφαν: «Θέλεις να με δεις να παίζω με ένα αληθινό μωρό αύριο;» και «σπάνια μου παρουσιάζεται η ευκαιρία, ήθελα απλά να δω αν θα μπορούσες να κρατάς την κάμερα». Η μασέρ τόνισε στο FBI πως είχε εντοπίσει ταινίες παιδικής πορνογραφίας στο λάπτοπ του Μπουρ, όταν τον βοηθούσε να ανακαινίσει το σπίτι του, ενώ δήλωσε πως ο 39χρονος είχε δηλώσει το ενδιαφέρον του και για κτηνοβασίες.

Η μητέρα του άτυχου βρέφους (αριστερά) και ο 39χρονος Κρίστοφερ Μπουρ (δεξιά).

Ένας πράκτορας του FBI παρίστανε τη γυναίκα και έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του Μπουρ, ρωτώντας τον τί ακριβώς σκόπευε να κάνει με το βρέφος. Ο άντρας απάντησε με γραφικές λεπτομέρειες, λέγοντας πως το έχει ξανακάνει και πως είχε πάρει τη σχετική άδεια από τη μητέρα από την οποία αγόρασε το κοριτσάκι.

Το FBI προχώρησε αμέσως στη σύλληψη του 39χρονου, στο σπίτι του στην Ιντιάνα, ενώ κατάσχεσε και τον υπολογιστή του, ανακαλύπτοντας φρικιαστικά βίντεο, που έδειχναν ανθρώπους να βιάζουν βρέφη, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com