Social Icons

.

Pages

7 Φεβρουαρίου 2013

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σας παρουσιάζουμε τις απόψεις αλλά και την ιδεολογία του γνωστού ακροδεξιού κόμματος, που έκανε την έκπληξη στις τελευταίες εκλογές και πέτυχε την είσοδό του στην ελληνική βουλή,χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι συμφωνούμε με την παρακάτω ιδεολογία,όμως πάντα οφείλουμε να βλέπουμε και τις δύο όψεις ενός νομίσματος.

 

Η ιδεολογία του "Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή"

 

Eίναι ο Λαϊκός και Κοινωνικός Εθνικισμός. Για τους Χρυσαυγίτες η Πατρίδα παραμένει η υπέρτατη αξία. Το Έθνος για μας είναι πάνω από όλα Φυλή, Αίμα, Καταγωγή. Είμαστε κίνημα λαϊκό και κοινωνικό. Η καταπίεση των οικονομικά ασθενεστέρων συμπατριωτών μας από τους μηχανισμούς της οικονομικής ολιγαρχίας -ντόπιας και ξένης- μας βρίσκει πολέμιους και αποφασισμένους να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του λαού και την κοινωνική δικαιοσύνη. Στα ίδια πλαίσια εντάσεται και η αντιπαράθεση του Κινήματός μας στην Παγκοσμιοποίηση και τον Διεθνισμό (Φιλελεύθερο-καπιταλιστικό ή Μαρξιστικό) αναγνωρίζοντας πίσω τους τον ένα και μοναδικό δυνάστη των εθνών: τον παγκόσμιο Εβραϊσμό.
Για μας τους Χρυσαυγίτες η Παράδοση, τα Ιστορικά Δίκαια του Έθνους μας και η Ιδέα της Ελληνικότητος αποτελούν τις υπέρτατες αξίες, μέσω των οποίων βιώνουμε τον κόσμο και προσεγγίζουμε την έννοια Πολιτισμός.
Πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, για μια Μεγάλη Ελλάδα και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή" είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που αναπτύσσει την δραστηριότητά του μέσα στα όρια του ελληνικού κράτους, αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες. Θεωρούμε κατάρα για το Έθνος μας το πολιτικό κατεστημένο, που εξουσιάζει την Πατρίδα μας και τους μηχανισμούς που το στηρίζουν, δηλαδή τα μεγάλα και ξενοκίνητα οικονομικά συμφέροντα, που κατευθύνουν την οικονομία της χώρας και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, που παίζουν στην όλη υπόθεση έναν πολύ βρώμικο και σκοτεινό ρόλο.
Πολιτική μας γραμμή είναι ότι το εθνικό συμφέρον στέκει πάνω από οτιδήποτε άλλο και προπαντός πάνω από την "ευημερία των αριθμών", που χρησιμοποιείται σαν πρόσχημα για να λεηλατείται ο ιδρώτας του ελληνικού λαού. Η ανάπτυξη της βιομηχανίας και η στήριξη με κάθε μέσον και τρόπο της αγροτικής παραγωγής δεν είναι μόνο στοιχεία υλικής προόδου, αλλά για μας και προϋπόθεση για την εθνική ανεξαρτησία.
Η Χρυσή Αυγή θεωρεί μέγα εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα την παρουσία στην Πατρίδα μας εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και αγωνίζεται για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, για μια Ελλάδα στην οποία τον πρώτο λόγο θα έχουν τα παιδιά της και όχι οι διάφοροι τριτοκοσμικοί, που έχουν μαζευτεί στην Πατρίδα μας με την ανοχή του πολιτικού κατεστημένου. Θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο την διάβρωση της νεολαίας από την αμορφωσιά, την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά.
Για μας τους Χρυσαυγίτες θεμέλιο του Έθνους, αλλά και φυσική αριστοκρατία είναι οι ένοπλες δυνάμεις και οι άνθρωποι του πολιτισμού και της παιδείας. Στο δικό μας κράτος αυτοί θα είναι οι ταγοί και οδηγοί του Έθνους και όχι οι επιτήδειοι πολιτικάντηδες ή οι νεόπλουτοι κρατικοδίαιτοι πλουτοκράτες.
Δεν πιστεύουμε σε καμία παγκοσμιοποίηση και θεωρούμε ότι είναι αυτή ο τρόπος για την υποδούλωση όλων των λαών της ανθρωπότητος στην παγκόσμιο συνωμοσία, που σήμερα υπάρχει. Η Ελλάς πρέπει να αναθεωρήσει φιλίες, συμμαχίες, αμυντικούς και οικονομικούς σχηματισμούς στους οποίους ανήκει και αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι αυτοί, που η επίσημη Ελλάδα θεωρεί φίλους και συμμάχους μας, μας έχουν προδώσει κατά τον χειρότερο τρόπο.

 

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ - ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας απλός πολιτικός σχηματισμός, γι αυτό και απαιτεί από τα μέλη της έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής που βασίζεται στην Τιμή, το Ήθος και την Αρετή, όπως αυτές προκύπτουν από το ελληνικό Ιδεώδες και την ένδοξη ιστορία του Έθνους μας. Η Τιμή είναι η υπέρτατη αξία κάθε ανθρώπου, είναι κάτι που δεν πουλιέται ούτε αγοράζεται και η κατάκτηση της Αρετής ο υπέρτατος στόχος κάθε Έλληνα.
Μέλη της Χρυσής Αυγής γίνονται όσοι Έλληνες και Ελληνίδες το επιθυμούν με την σύμφωνη γνώμη της ολομελείας της Τοπικής Οργανώσεως, στην οποία υποβάλλουν την αίτησή τους.
Κάθε Χρυσαυγίτης έχει καθήκον να είναι συνεπής σε όσα έργα αναλαμβάνει και να εκτελεί τα έργα αυτά με απόλυτη πειθαρχία προς τους ανωτέρους του. Σε περίπτωση παραπτώματος συνέρχεται, διά αδικήματα τα οποία κρίνονται όχι σοβαρά, η επιτροπή της τοπικής οργανώσεως, που στην περίπτωση αυτή αποτελεί και το πειθαρχικό συμβούλιο. Για σοβαρά αδικήματα ορίζεται τριμελής επιτροπή από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία είναι το πειθαρχικό συμβούλιο της κινήσεως και αποφασίζει για την ποινή ή την απαλλαγή του μέλους.
Όλες οι αποφάσεις θα πρέπει να εγκρίνονται από το πολιτικό συμβούλιο του Κινήματος.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΙΕΡΑΡΧΙΑ – ΟΡΓΑΝΑ

Η Τοπική Οργάνωση είναι η βασική μονάδα πολιτικής μάχης του κινήματός μας. Μορφή Τοπικής Οργανώσεως έχει και το "Μέτωπο Νεολαίας" της Χρυσής Αυγής. Οι Τοπικές Οργανώσεις των περιοχών Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης υπάγονται στην Περιφερειακή Διοίκηση Βορείου Ελλάδος.
Ανώτατο όργανο της Χρυσής Αυγής είναι το Συνέδριο του κινήματός μας, εις το οποίο συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου όλα τα στελέχη των τοπικών οργανώσεων. Το Συνέδριο συνέρχεται κάθε τρία έτη και εις περίπτωσιν εκτάκτων γεγονότων μπορεί το διάστημα αυτό να παραταθεί άλλα δύο ακόμη έτη.
Στην διάρκεια εκάστου συνεδρίου καθορίζεται η πολιτική και ιδεολογική γραμμή του Κινήματος, εκλέγεται η Κεντρική Επιτροπή και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ορίζει τους άμεσους συνεργάτες του από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και συγκροτεί το Πολιτικό Συμβούλιο.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής χωρίζονται σε τέσσερις τάξεις: Στα ηγετικά στελέχη, στα στελέχη, στα ενεργά μέλη και στα δόκιμα μέλη. Η ιεραρχία καθορίζεται από το Πολιτικό Συμβούλιο της Χρυσής Αυγής.

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΘΕΣΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
Βόρειος Ήπειρος:
Εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας για την Αυτονομία της Β. Ηπείρου. 'σκηση οικονομικών και άλλων πιέσεων ώστε να γίνουν πράξη τα ανθρώπινα δικαιώματα για τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας. Συνολική επανατοποθέτηση του ζητήματος και χάραξη μακροπρόθεσμης πολιτικής με στόχο την «ενσωμάτωση της Β. Ηπείρου στη Μητέρα Πατρίδα».
Μακεδονικό:
Απέλαση των σκοπιανών πρακτόρων που οργώνουν ελεύθερα την Ελληνική επικράτεια, προωθώντας την ανθελληνική προπαγάνδα των σφετεριστών της εθνικής μας κληρονομιάς. Πρόταξη του ζητήματος των 200.000 Ελλήνων που - κατά την ομολογία του ίδιου του Γκλιγκόρωφ - ζουν στα Σκόπια. Διάλυση του μορφώματος των Σκοπίων, σύνορα με την Σερβία. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας
Κύπρος:
Συνδρομή με κάθε τρόπο του αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για απελευθέρωση των Κατεχομένων. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η Τουρκία είναι αυτή της ισχύος και των όπλων. Η Κύπρος είναι Ελληνική
Αιγαίο:
Επάνδρωση όλων των νησιών και αμυντική ασπίδα εξοπλισμών, χωρίς ύποπτες, εκ των προτέρων, τυμπανοκρουσίες. 'μεση άσκηση του διεθνώς κατοχυρωμένου δικαιώματος της χώρας μας για επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια. Το Αιγαίο ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική θάλασσα
Θράκη:
Εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητας κατά τη Συνθήκη της Λωζάνης. Όσοι Έλληνες Χριστιανοί στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, τόσοι Μουσουλμάνοι στη Θράκη. Πρόγραμμα συνειδησιακής επανελληνοποίησης των Ελλήνων Πομάκων. Εγκατάσταση Ελλήνων προσφύγων με παραχώρηση γης και στέγης. Όχι στο νέο Κυπριακό που ετοιμάζει η 'γκυρα και οι σύμμαχοί της. Απέλαση των πρακτόρων της 'γκυρας. Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη
Απόδημος Ελληνισμός:
Με κάθε μέσο συμπαράσταση του Εθνικού μας Κράτους στην οργάνωση, εκπαίδευση και ανάδειξη των Ελληνικών παροικιών και των δημιουργικών, αγνών πατριωτών αδελφών μας, απανταχού της Γης. Πλήρης αξιοποίηση και συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία των Συμφωνιών (GATT, Μάαστριχτ) και των Διεθνών Οργανισμών (ΕΟΚ, ΝΑΤΟ) που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας, δεν σέβονται και δεν υπερασπίζονται ως οφείλουν τα δίκαιά μας. Σύναψη συμμαχιών με γνώμονα το όφελος του Έθνους. Όχι στην υποτέλεια. Όχι στην Ευρώπη των πολυεθνικών. Ελλάδα υπερήφανη και δυναμική.

 

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Κατάργηση των αντεθνικών νομοθετημάτων που ευνοούν και υποθάλπουν ανυπότακτους, αντιρρησίες, Ιεχωβάδες κλπ. 'μεση στράτευση στα 18, ανδρών και γυναικών. Αναβάθμιση των παραγωγικών Σχολών στελεχών, παροχή κινήτρων για την ένταξη των ικανοτέρων στις Ένοπλες Δυνάμεις, αύξηση μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών για τους φρουρούς της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Εκσυγχρονισμός των μέσων και του περιεχομένου της στρατιωτικής μας πολιτικής ώστε να ανταποκρίνονται οι Ένοπλες Δυνάμεις στις απαιτήσεις των καιρών. Εξοπλισμοί χωρίς μεσάζοντες. Ο Ελληνικός Στρατός στην υπηρεσία μόνο των Ελληνικών συμφερόντων.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εξυγίανση του τραπεζικού και χρηματιστηριακού συστήματος. Πάταξη της κερδοσκοπίας, της τοκογλυφίας και του καθεστώτος των μεσαζόντων. Εθνικοποίηση των μονοπωλίων. Εφαρμογή ορίου κατοχής κεφαλαίου ή μέσων παραγωγής, από άτομα ή ομάδες συμφερόντων ώστε να μην μπορούν αυτά να επηρεάζουν την πορεία της Εθνικής Οικονομίας. Καταγγελία και επαναδιαπραγμάτευση όλων των χαριστικών συμβάσεων με πολυεθνικές εταιρείες. Οι ξένες επενδύσεις επιτρεπτές μόνο σε ασφαλή για την ανεξαρτησία της Οικονομίας μας επίπεδα, και με υποχρεωτικές κοινωνικές παροχές. Εκμετάλλευση των Ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών με κριτήριο το εθνικό συμφέρον. Κίνητρα για την ανάπτυξη Ελληνικών παραγωγικών μονάδων, με προτεραιότητα στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς και για τη βελτίωση των προϊόντων και την προώθηση των εξαγωγών. Ιδιοκτησία μόνο για τους Έλληνες. Κράτος δικαίου, Ελληνοκεντρικό και Φιλολαϊκό

 

ΑΝΕΡΓΙΑ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

'μεση εφαρμογή των νόμων για απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που οδηγούν τους Έλληνες στην ανεργία, αυξάνουν την εγκληματικότητα και οδηγούν τα ασφαλιστικά ταμεία στη χρεοκοπία. Απέλαση όλων των εγκληματιών που με δικά του χρήματα συντηρεί ο Ελληνικός Λαός στα ασφυκτικά γεμάτα σωφρονιστικά καταστήματα. Δίωξη των εργοδοτών που απασχολούν παράνομα ξένους εργαζόμενους. Τα φτηνά εργατικά χέρια των εγχρώμων, και η παραοικονομία, εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών. Έξω τώρα όλοι οι ξένοι. Ανάπτυξη των παραδοσιακών και δυναμικών τομέων της Ελληνικής Οικονομίας (γεωργία, αλιεία, κτηνοτροφία και σχετικές βιομηχανίες, τουρισμός, πολιτισμός) Προστασία των ανέργων, ταχύρυθμη επανένταξή τους στην παραγωγική διαδικασία. Επιδόματα και δουλειά με κοινωνική ευαισθησία. Η εργασία είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

 

ΝΕΟΛΑΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ – ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Εθνικός προσανατολισμός της Παιδείας, μακριά από τα Διεθνιστικά και Μαρξιστικά δόγματα που της επιβλήθηκαν από τη Μεταπολίτευση και μετά. Ελεύθερη εισαγωγή και σπουδές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ για όσους αποφοίτους το επιθυμούν, με άμεση απορρόφηση των αριστούχων σε κάθε κλάδο, σύμφωνα με τις δημοσιοποιημένες τρέχουσες ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας. Σπουδές στο εξωτερικό για μεταπτυχιακή επιμόρφωση με υποτροφίες και όχι για την ανεξέλεγκτη παραγωγή πτυχιούχων αμφιβόλου επιπέδου σπουδών και εθνικής συνειδήσεως. Ένταξη και οργάνωση των Νέων σε επιμορφωτικές, εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, αθλητικές, παραγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο τους, και κατά τους θερινούς μήνες. Εξυγίανση των αθλητικών κυκλωμάτων (παράγοντες, μεσάζοντες) ώστε να πάψουν τα μαζικά αθλήματα να είναι το όπιο του Λαού και ιδιαίτερα της Νεολαίας, όπλο στα χέρια των οικονομικοπολιτικών παραγόντων. Προβολή υγειών εθνικών και κοινωνικών αξιών και προτύπων, με έμφαση στη διαμόρφωση Ελληνοπρεπών προσωπικοτήτων, σκεπτομένων, δημιουργικών, αγωνιστικών και θαρραλέων. Θάνατος στους εμπόρους ναρκωτικών.

 

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ

Κοινωνικός και Εθνικός επαναπροσδιορισμός της σημασίας της Οικογένειας και της αξίας της Μητρότητας. Πράξη ο μισθός της πολύτεκνης (από το τρίτο παιδί) Μητέρας, για την ενθάρρυνση της ανατροφής των παιδιών από τις ίδιες τις μητέρες τους. Δημιουργία παιδικών σταθμών και κέντρων βρεφών. Υποστήριξη των ανύπαντρων μητέρων για την αποτροπή αμβλώσεων. Όχι στους μεικτούς γάμους, όχι στις ανεξέλεγκτες αμβλώσεις που οδηγούν του Έθνος μας στον φυλετικό του θάνατο. Περισσότερα παιδιά, σημαίνει περισσότεροι Έλληνες, περισσότερες δυνατότητες προόδου και δημιουργίας, περισσότερη δύναμη αποτροπής κάθε ξένης επιβουλής. Ανάπτυξη της υπαίθρου: επαρκείς συγκοινωνίες και τηλεπικοινωνίες, ιατρική περίθαλψη και εκπαίδευση για κάθε χωριό και πόλη. Εκπόνηση εθνικού πολεοδομικού και οικιστικού σχεδίου, παροχή τίτλων ιδιοκτησίας και διευκόλυνση της κατασκευής ιδιόκτητης πρώτης κατοικίας στην Ελληνική επαρχία, με προτεραιότητα στους ακτήμονες και τους ανέργους. Οι Έλληνες για την Ελλάδα.

 

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ

Η γη και η αγροτική παραγωγή στα χέρια των Ελλήνων και για τις Ελληνικές ανάγκες. Προστασία του Έλληνα αγρότη από την τοκογλυφία των δανείων. Κίνητρα για την μετάβαση και την παραμονή των νέων Ελλήνων στην ύπαιθρο, και τη διατήρηση του οικογενειακού κλήρου. Αναβάθμιση των σχετικών με τη γεωργία και την κτηνοτροφία Σχολών, σε πανεπιστημιακό και τεχνικό επίπεδο, με στόχο την ανάπτυξη και εφαρμογή της έρευνας για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής και της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών προϊόντων. Παλλαϊκή προστασία των υδάτινων και δασικών πόρων από τα συμφέροντα που προωθούν την καταστροφή τους. 'μεση διάθεση πόρων για τη δασοπροστασία και την αναδάσωση. Περιβαλλοντική Αγωγή των νέων, με στόχο τη γνώση και την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της Εθνικής μας Κληρονομιάς. Η Ελληνική Ύπαιθρος είναι ο πυρήνας της ανάπτυξης του Έθνους μας.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προβολή του Ελληνικού πολιτιστικού προτύπου σε όλους τους τομείς, με παράλληλη απεξάρτηση από την κατευθυνόμενη παρακμιακή υποκουλτούρα. Προάσπιση και διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος. Χρηματοδότηση για τη δημιουργία φιλελληνικών εδρών μελέτης της Ιστορίας, της γλώσσας και του Πολιτισμού στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Έμφαση στη μελέτη, την προστασία και την ανάδειξη των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων, προς όφελος της Εθνικής Υπερηφάνειας του Λαού μας. Η πολιτιστική παιδεία, η Ελληνική πολιτισμική κληρονομιά και η καλλιτεχνική δημιουργία - από τα γράμματα ως τη μουσική, κι απ' το χορό ως την αρχιτεκτονική -, και σε όλο τους το χρονικό εύρος - από την αρχαιότητα ως τους νεώτερους χρόνους -, κτήμα του Λαού, ώστε να ενθαρρυνθεί η δημιουργικότητα και να γίνει πάλι η Ελλάδα ο πολιτιστικός φάρος της Ανθρωπότητας. Η Ελληνική Τέχνη είναι έκφραση Ψυχής και τρόπος ζωής.

 

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΤΥΠΟΣ

 

Αναδιάρθρωση και κωδικοποίηση της Νομοθεσίας, ώστε όλοι οι Έλληνες πολίτες να έχουν πλήρη και σαφή γνώση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών τους. Πάταξη των φαινομένων χρηματισμού των κυκλωμάτων και των στημένων δικών. Αντικειμενική και ανεξάρτητη δικαιοσύνη για όλους, ασχέτως εισοδήματος. Κατάργηση της προφυλάκισης. 'μεση εκδίκαση και τιμωρία των κολάσιμων πράξεων. Αναβάθμιση του λειτουργήματος του δικαστικού. Κρατική προστασία των Δικαστικών για τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας και της αντικειμενικότητας της κρίσεώς τους. Αδιάβλητοι διορισμοί και προαγωγές σε όλες τις βαθμίδες. Τέρμα στην εξάρτηση. Αξιοκρατία και αντικειμενικότητα. Τέλος στα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Κατάργηση των εκδοτικών μονοπωλίων που εκμαυλίζουν το Λαό μας, ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και νέμονται τις τύχες του τόπου μας. Ένταξη κανόνων δεοντολογίας στον Ποινικό Κώδικα. Ίδρυση Εθνικής Σχολής Δημοσιογραφίας, με ειδικότητες κατά τομέα (Εξωτερικών, Αθλητισμού, Πολιτισμού, κλπ). Ο Τύπος εκφραστής των συμφερόντων του Έθνους και της Ελληνικής Κοινωνίας.

 

ΘΡΗΣΚΕΙΑ

 

Αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας. Αποκάθαρση του Κλήρου από τους υπηρέτες και προπαγανδιστές των Διεθνιστικών συμφερόντων, και τους Κίναιδους. Αναβάθμιση της εκκλησιαστικής Παιδείας, και εκπαίδευση των Κληρικών πάνω σε Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά. Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία, και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους. Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους.

 

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

 

Το προνόμιο του πολιτεύεσθαι μόνο στους Έλληνες στο γένος και την συνείδηση. Πλήρη δικαιώματα μόνο σε Έλληνες πολίτες (στους λοιπούς μόνον αστικά). Μόνον Έλληνες πολίτες σε δημόσιες θέσεις και αξιώματα. Σεβασμός και προστασία εκ μέρους του Κράτους, των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

1) Δέχομαι την τρίτη μεγάλη ιδεολογία της Ιστορίας, την πιο ριζωμένη στο ιστορικό παρελθόν του Λαού μου. Το ίδιο ενάντια στον κομμουνισμό-διεθνισμό όσο και στον φιλελευθερισμό-οικουμενισμό.

2) Δέχομαι την ανάγκη ενός κράτους θεμελιωμένου και οικοδομημένου μ’ αυτήν την ιδεολογία που θρέφει και κατευθύνει συνεχώς την ατομική και συλλογική ζωή. Ενός κράτους που εξυπηρετεί αυτές τις αέναες επαναστατικές αρχές της Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας διαρκώς, με τελικό σκοπό την μορφοποίηση μιας νέας κοινωνίας κι ενός νέου τύπου ανθρώπου.

3) Δέχομαι τις ηθικές επιταγές που απορρέουν από την κοσμοθεωρία μου και λειτουργούν για την ριζική ανανέωση των αχρηστευμένων και κίβδηλων κοινωνικών αξιών. Η ιδεολογία μου δεν επιζητεί να διασώσει τίποτε από τα εγκατεστημένα οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα που οδηγούν τα Έθνη, τους Λαούς και τον Πολιτισμό σε παρακμή. Έτσι είμαι εχθρός κάθε εξουσίας που διαιωνίζει αυτή τη σήψη που ‘χει για στήριγμά της την πλουτοκρατία. Κάθε εξουσίας, είτε δικτατορία των στρατιωτικο-οικονομικών συμφερόντων είναι, είτε δικτατορία του κοινοβουλευτισμού. Γιατί είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: του αντεθνικού ισοπεδωτισμού.

4) Έχω αντιληφθεί πως ο Εθνικισμός είναι η μόνη απόλυτη και πραγματική επανάσταση γιατί επιδιώκει γέννηση νέων ηθικών, πνευματικών, κοινωνικών και ψυχικών αξιών. Οι δεξιές και αριστερές λύσεις που δήθεν πολεμούν η μια την άλλη, είναι απλά θέατρο δύο συνεταίρων που διαιωνίζουν την κυριαρχία των διεθνιστικών και κοσμοπολίτικων αντεθνικών και αντιλαϊκών δυνάμεων.

5) Πιστεύω πως το μοναδικό κράτος που εξυπηρετεί με ορθότητα τον ιστορικό του ρόλο είναι το Λαϊκό κράτος, όπου την πολιτική εξουσία έχει ο Λαός, χωρίς κομματικούς προαγωγούς. Για τον Εθνικισμό ο Λαός είναι όχι μονάχα μια αριθμητική ενότητα ατόμων αλλά μια ποιοτική σύνθεση ανθρώπων με την ίδια βιολογική και πνευματική κληρονομιά, που αποτελεί την πηγή κάθε Δημιουργίας και εκφράζει την δύναμή του στο Λαϊκό κράτος. Το μόνο κράτος που μπορεί να εκφράσει τον Λαό σαν οργανικό και πνευματικό ζωντανό σύνολο.

6) Τα ψευδεπίγραφα των δεξιών και αριστερών πολιτικών αποτελούν κατευθυνόμενη πλάνη, γιατί δημοκρατία σημαίνει κράτος του δήμου δηλαδή του Λαού που αποτελείται από ανθρώπους κοινής καταγωγής (ορισμός του Πολίτη στην Κλασσική Αθήνα). Και το Λαϊκό κράτος του Εθνικισμού είναι η μόνη άμεση δημοκρατία. Η Πολιτεία όπου ο Λαός είναι η μόνη πραγματικότητα που δεν χρειάζεται εξουσία αλλά ηγεσία. Ο Λαός είναι ο πραγματικός άρχοντας, ηγεμονεύει τον εαυτό του μέσα απ’ τον Ηγέτη του. Γι’ αυτό το Λαϊκό κράτος μπορεί να πραγματώνει την μοναδική δυνατή ισότητα, (που απορρέει από την Σκέψη και δεν είναι Φυσική, αλλά ανθρώπινο πολιτιστικό – πολιτικό δημιούργημα), την ισότητα ευκαιριών. Σε αντίθεση με την παροδική και εξαγοράσιμη πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής διαχείρισης, η γενική θέληση του λαού είναι ο ύπατος νόμος, η υποταγή στον οποίο επιφέρει την άμεσο δικαιοσύνη από το σύνολο προς κάθε μονάδα. ……

7) Συνειδητοποιώ πως στο Λαϊκό κράτος της Εθνικιστικής Ιδεολογίας υφίσταται η απόλυτη ισονομία και η πολιτικά ιεραρχημένη κοινωνική ισότητα. Στο Λαϊκό κράτος δεν υπάρχει κοινωνική διαστρωμάτωση με βάση τις εισοδηματικές -οικονομικές τάξεις. Οι λαϊκές τάξεις είναι συνεργαζόμενες οργανικά, ομάδες ανθρώπων με άλλες παραγωγικές ειδικές ικανότητες και δεξιότητες η κάθε μια. Ακριβώς όπως σ’ ένα ζωντανό οργανισμό. Τα διαφορετικά συστήματα συνεισφέρουν αρμονικά και σε πλήρη συνεργασία για την επιβίωσή τους. Κανόνας του Λαϊκού κράτους, για τις σχέσεις των Λαϊκών – οργανικών τάξεων είναι η Αλληλεγγύη. Οι ελάχιστοι άνθρωποι που έχουν διαρρήξει οριστικά την οργανική σχέση των καταβολών τους με τον Λαό είναι τα μέλη της “πλουτοκρατικής ολιγαρχίας” με τον κοσμοπολιτισμό τους, και τα μέλη των καθοδηγητικών ομάδων της “μπολσεβίκικης κομματο-συνδικαλιστικής ολιγαρχίας” με τον διεθνισμό τους. Οι Ολιγαρχίες του χρήματος και της κομματικής τυραννίας είναι το ίδιο. Εχθροί του Έθνους και του Λαού.

8) Είμαι εχθρός της μεγάλης και εκμεταλλευτικής ιδιοκτησίας, είτε ντόπιας είτε διεθνιστικής, όσο και υπέρμαχος της οικογενειακής μικροϊδιοκτησίας του κλήρου ή τεμένους των προγόνων μας. Το χρήμα είναι αναγκαίο μέσο και όχι ρυθμιστικός παράγοντας της ζωής ή αυτοσκοπός. Απώτατος στόχος του Λαϊκού κράτους είναι η κλιμακωτή εξάλειψη της ψευτοαντικειμενικής αξίας του χρήματος και η ελεγχόμενη χρήση του σαν ανταλλακτικού μέσου. Το κράτος πρέπει να ελέγχει την ατομική ιδιοκτησία ώστε αυτή να μην γίνεται επικίνδυνη για την επιβίωση του Λαού ή να μπορεί να τον χειραγωγήσει. Η οικονομία να σχεδιάζεται ώστε να εξυπηρετεί την Εθνική πολιτική και να εξασφαλίζει το μέγιστο ποσοστό αυτάρκειας με απεξάρτηση από τις διεθνείς αγορές και έλεγχο κάθε πολυεθνικής.

9) Πιστεύω ότι το κράτος, το Λαϊκό κράτος είναι η πολιτική οργάνωση του Έθνους και πως το Έθνος υπάρχει αφ’ εαυτού χωρίς ν’ αποτελεί εφεύρεση. Είναι αυτόματο πνευματικό γεγονός που ξεπηδά από την ύπαρξη του Λαού, είναι μία αντικειμενική πραγματικότητα που εδράζεται στην ύπαρξη του Λαού. Άσχετα αν συνειδητοποιούν σε έκταση και βάθος την ύπαρξή του τα μέλη του Λαού, το Έθνος είναι το ύψιστο πνευματικό γεγονός. Ο Λαός γεννιέται μέσα από τα φύλα, τους τύπους μιας Φυλής και η ύπαρξή του γεννά το Έθνος ως ανώτερη πνευματική της εκδήλωση (ηθική, πολιτιστική, θρησκευτική).Το Έθνος προερχόμενο από τον Λαό – Γένος, χρειάζεται για να ενδυναμώνεται και να αναπτύσσεται κράτος. Μπορεί να υπάρξει χωρίς κράτος αλλά φθίνει διαρκώς (Βλ. Εθνεγερσία των Ελλήνων μετά από 4 αιώνες υποτέλειας και κρατικής ανυπαρξίας). Έτσι κατανοώ πως ο διεθνισμός του κομμουνισμού και ο κοσμοπολιτισμός του φιλελευθερισμού υπονομεύουν το Έθνος όντας αντεθνισμοί (εργατικός και ταξικός).

10) Πιστεύω πως σημασία έχει η κοινωνία, το σύνολο, η κοινότητα του Λαού κι όχι το άτομο. Το άτομο γίνεται πρόσωπο κι’ αποκτά μορφή, διαμορφώνει “Εγώ” μέσα στο “Εμείς” του συνόλου. Τα άτομα δεν έχουν ιστορική σημασία σε αντίθεση με τα πρόσωπα, τα οποία αποτελούν συμπυκνώσεις χωροχρονικές ιδιαίτερων ποιοτήτων του Λαού και του Έθνους. Πρόσωπο μπορεί να είναι μόνο ένα άτομο που ολοκληρώνεται από την κοινωνικοποίησή του, μέσα από την ικανότητα, ως αρμονική σύνθεση των κοινωνικών και ατομικών αξιών. Αυτός ο ανώτερος τύπος ανθρώπου είναι το νέο είδος ανθρώπου που επιδιώκει να πραγματώσει ο Εθνικισμός.

11) Τιμώ και σέβομαι την παράδοση γιατί είναι το σύνολο των πτυχών του ωραίου και του αγαθού που παρουσιάστηκαν κι αποκαλύφθηκαν στην ιστορική διαδρομή. Παράλληλα στηριγμένος στην παράδοση αναζητώ την νέα δημιουργία, την συνέχεια, την αδιάκοπη εξέλιξη.

12) Το Λαϊκό κράτος του Εθνικισμού αποδίδει την κοινωνική ισότητα των ευκαιριών που είναι στηριγμένη στην αξιοκρατία και δεν παραγνωρίζει τον νόμο της ποικιλότητας και της διαφοράς στη Φύση. Σεβόμενοι την πνευματική, εθνική και φυλετική ανισότητα των ανθρώπων μπορούμε να οικοδομήσουμε κοινωνία δικαίου και ισονομίας. Αυτή η ισονομία είναι η απόδειξη της ηθικής υπέρβασης του Εθνικισμού και δείχνει πως δεν υφίσταται νομική διαφοροποίηση για να προφυλάξει θεσμικά τις φυσικά υπάρχουσες ανισότητες αφού αυτές αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της Φύσης και της Ζωής. Αντίθετα το Λαϊκό – Εθνικό κράτος δικαίου δίνει τα ίδια περιθώρια ανάδειξης και επισφράγισης του διαφορετικού στοιχείου της κάθε ύπαρξης. Έτσι πολεμώ ως εθνικιστής κάθε ισοπεδωτισμό (Εθνών, Φυλών, Ανθρώπων), όσο και κάθε κάλπικης τεχνητής ανισότητας και ολιγαρχίας (χρήματος, κόμματος, διαστροφής).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην ιστοσελίδα του κόμματος

1 σχόλιο:

  1. Τελικά αποδεικνύεται καθημερινά ότι αυτά που κάνει η Χρυσή Αυγή χαλάνε την μανέστρα σε ένα τεράστιο κύκλωμα διαφθοράς που λυμαίνεται τη χωρα.Βλέποντας ότι υπάρχει πλέον ο κίνδυνος να αρχίσει ένα μεγάλο μέρος του Λαου να ξυπνάει από τον λήθαργο που του έχουν επιβάλει αυτοί που αρμέγουν το σύστημα με παντοίους τρόπους παραδίνοντας την χωρα στα λαμόγια τους βολευτές και τους ημετερους για τα τελευταια 40 χρονια.Προσπαθούν να επιβάλουν μια φοβοτρομια σε οποιονδήποτε εχει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" ώστε να σταματήσουν το ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. (ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ).Απάτριδες θέλετε έναν Έλληνα που να περιμένει στην ουρα να του πετάνε σακούλες με "σαπιοτροφιμα" λες και είναι κοπάδι από σκυλιά.Και μετα να του πιπιλατε το μυαλο οτι εσεις οι δηθεν προοδευτικοι που φαγατε καλα τοσα χρονια απο το συστημα θα τον σωσετε. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧPΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com