Social Icons

.

Pages

26 Φεβρουαρίου 2013

Η εξάχρονη που ζει σε σώμα ηλικιωμένης![video]

Η εξάχρονη που ζει σε σώμα ηλικιωμένης

Έπεσε θύμα κακόβουλων χρηστών στο ίντερνετ

Η Adalia Rose Williams λατρεύει να τραγουδά, να χορεύει και να μεταμφιέζεται, όπως συνήθως κάνουν όλα τα κοριτσάκια στην ηλικία της.
Η 6χρονη Adalia όμως ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καθώς πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας το σώμα της γερνά πρόωρα.
Ο μέσος όρος ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από προγηρία δεν ξεπερνά συνήθως τα 13 χρόνια.
Η Adalia έχει γίνει πολύ διάσημη στο διαδίκτυο, καθώς στην προσωπική της σελίδα στο Facebook έχει πάνω από 6 εκατομμύρια «φίλους», οι οποίοι της στέλνουν καθημερινά χιλιάδες e-mail και μηνύματα συμπαράστασης.
Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, το μικρό κορίτσι έχει έρθει αντιμέτωπο με την κακή πλευρά της δημοσιότητας, καθώς έχει πέσει θύμα λεκτικής βίας, ενώ κάποιοι μετέδωσαν και την «είδηση» του θανάτου της.

Η μικρούλα από το Όστιν του Τέξας δεν πηγαίνει σχολείο γιατί χρειάζεται συνεχή φροντίδα. Όσοι τη βλέπουν στο δρόμο πολλές φορές τη «στραβοκοιτάζουν», όμως οι νεαροί γονείς της –η 24χρονη Natalia Amozurrutia και ο 26χρονος πατριός της Ryan Pallante- της λένε συνεχώς ότι «αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν ξαναδεί έναν άγγελο από κοντα».
Τον περασμένο Μάιο η μητέρα της αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook, αφιερωμένη στην κόρη της, προκειμένου οι φίλοι και οι συγγενείς της να μαθαίνουν τα νέα της.

Όμως τελικά οι διαδικτυακοί φίλοι της έγιναν μερικά εκατομμύρια, με αποτέλεσμα να «γεννηθούν» και ψεύτικα προφίλ μεταδίδοντας κακόβουλες πληροφορίες, όπως τον περασμένο Ιούλιο που κάποιος έγραψε ότι η μικρή Adalia πέθανε.
Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν με κριτικό μάτι την απόφαση της μητέρας της να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της στο διαδίκτυο γράφοντας: «Κάθε φορά που βάζεις την κόρη σου να μεταμφιέζεται και να χορεύει και να τραγουδάει, είναι σαν να κάνεις ένα “freak show” με το ίδιο σου το παιδί που πάσχει από προγηρία».

SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com