Social Icons

.

Pages

14 Φεβρουαρίου 2013

Η ελεύθερη πτώση... του τρόμου![video]

Έπεσε αναίσθητος στο έδαφος από ύψος 13.000 ποδιών

Ελεύθερη πτώση... τρόμου

Ο Gerardo Flores από την Καλιφόρνια είναι πολύ τυχερός που ζει. Επί δύο χρόνια εκπαιδευόταν στη σχολή ελεύθερης πτώσης Skydive Monterey Bay School και είχε πραγματοποιήσει 29 επιτυχημένα άλματα στο κενό.
Το 30ο όμως έμελλε να μην είναι τόσο τυχερό.
Ο νεαρός άνδρας πήδηξε από ύψος 13.000 ποδιών και λίγα δευτερόλεπτα αφότου έκανε το άλμα ένιωσε ένα τράνταγμα και το αλεξίπτωτό του άνοιξε ξαφνικά.
«Με πέταξε. Κάτι πήγε στραβά. Όλα περνούν από το μυαλό σου. Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να το ανοίγεις ποτέ πριν από τα 6.000 πόδια» λέει ο ίδιος.
Κατά τη διάρκεια της πτώσης ο ίδιος μιλάει στην κάμερα που καταγράφει το άλμα του λέγοντας: «Μισό λεπτό, αν προσπαθήσω να ανοίξω τώρα το βοηθητικό και δεν ανοίξει;».
Πλέον το μόνο που θυμάται είναι που κοιτούσε το έδαφος να πλησιάζει. Μετά έχασε τις αισθήσεις του. Είκοσι λεπτά μετά έπεφτε αναίσθητος στο έδαφος.
Οι εκπαιδευτές του κάλεσαν ασθενοφόρο και έγινε αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο.
Ήταν αναίσθητος επί δύο εβδομάδες. Ευτυχώς, είχε σπάσει μόνο τα πλευρά του και είχε τραυματίσει τη γλώσσα του.
Πλέον κοιτά με τρόμο το βίντεο της πτώσης του, ενώ ανακαλύπτει ότι ενδεχομένως να μην είχαν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις και μέτρα προστασίας.
«Μπορώ να με ακούσω που πνίγομαι. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει εκείνη την ημέρα. Τους είχα εμπιστευθεί τη ζωή μου. Τώρα που ξέρω ότι οι σχολές κάνουν και τέτοια δεν πρόκειται να το ξανακάνω» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com