Social Icons

.

Pages

26 Φεβρουαρίου 2013

Γυναίκα καταρρέει σε δίκη: Ο άντρας της δολοφονούσε και έτρωγε γυναίκες![photo]

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε η πρώην σύζυγος αστυνομικού, η οποία ανακάλυψε πως ο άντρας της σχεδίαζε να τη σκοτώσει, αλλά και να βιάσει να δολοφονήσει τουλάχιστον άλλες 100 γυναίκες. Το στοιχείο εκείνο, όμως, που έκανε τυς πάντες στο δικαστήριο να μην πιστεύουν στα αυτιά τους ήταν, το σχέδιο του να φάει και μερικά από τα θύματά του!

Η Κάθλιν Μάνγκαν, ξέσπασε σε λυγμούς, το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου, μιλώντας για την ανακάλυψη του σατανικού σχεδίου του Ζιλμπέρτο Βάλε. Η γυναίκα, ενώ στην αρχή του γάμου τους ήταν απόλυτα ευτυχισμένη παρέα με τον σύζυγό της, μετά από λίγο καιρό, παρατήρησε πολύ μεγάλες διαφορές στη συμπεριφορά του.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, έγιναν από την ίδια, όταν ανακάλυψε στον υπολογιστή του άντρα της, καταγεγραμμένα τα σχέδιά του. Μάλιστα, για την ίδια είχε γράψει, πως σκόπευε να την κρεμάσει ανάποδα, να την κόψει το λαιμό και να παρακολουθήσει όλο το αίμα να βγαίνει από το σώμα της.

Στις «σκοτεινές» του σκέψεις, υπήρχε η ιδέα να δολοφονήσει άγρια και πολλές άλλες γυναίκες, ενώ για τουλάχιστον μία από αυτές, αναφέρει στα έγγραφά του ότι θα την έψηνε και θα την έτρωγε!

Εκτός από τα έγγραφά του, στον υπολογιστή βρέθηκαν και πολλές φωτογραφίες από γυναίκες αιμόφυρτες, ενώ μερικές από αυτές ήταν και νεκρές. Στην συντριπτική του πλειοψηφία ήταν γυμνές.

Παρά το μεγάλο της σοκ, μόλις έμαθε τα σχέδια του συζύγου της, η νεαρή γυναίκα έσπευσε να τηλεφωνήσει, αμέσως, στο FBI και να τους ενημερώσει για τα όσα έμαθε.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας της δίκης, η νεαρή, δεν άντεξε το σοκ μετά από την αποκάλυψη των λεπτομερειών των εγκλημάτων του πρώην άντρα της. Ο δικηγόρος της υπεράσπισής του, δε, δήλωσε, πως όλα αυτά τα κείμενα ήταν απλά σενάρια στο μυαλό του άντρα και πως δεν είχε σκοπό να προβεί σε αυτές τις εγκληματικές πράξεις.

SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com