Social Icons

.

Pages

15 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση της Nasa σκορπίζει ανησυχίες και περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα!

Πριν λίγα λεπτά η ΝΑSA επιχειρώντας ακριβώς να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουμε, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση η οπoία περισσότερο περιπλέκει παρά ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

«Η τροχιά του μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσία ήταν σημαντικά διαφορετική από την τροχιά του αστεροειδή 2012 DA14 γεγονός που δεν συνδέει με κανένα τρόπο τον πρώτο μετεωρίτη με τον DA14.
Οι πληροφορίες εξακολουθούν να συλλέγονται σχετικά με τον μετεωρίτη που έπεσε στη Ρωσία και οποιαδήποτε ανάλυση του γεγονότος είναι πρόωρη για να γίνει προς το παρόν. Στο οπτικό υλικό του μετεωρίτη φαίνεται ότι περνά από αριστερά προς δεξιά σε σχέση με τον Ήλιο που ανατέλλει, κάτι που σημαίνει ότι ταξιδεύει από το βορρά προς το νότο.
Η τροχιά του DA14 κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση: Από το νότο προς το βορρά».
Με άλλα λόγια η NASA περιορίζεται στο να πει ότι δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό που έπεσε στη Ρωσία ούτε έχουμε νεότερα στοιχεία και ο DA14 έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση.
Τώρα ησυχάσαμε! Μάλιστα μιλά για έναν μετεωρίτη, ενώ αυτό που είδε όλος ο πλανήτης είναι πολλά τμήματα μετεωρίτη, ενισχύοντας φυσικά την αρχική διαρροή ότι το σώμα κτυπήθηκε από βλήμα και εν συνεχεία διαλύθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com