Social Icons

.

Pages

16 Φεβρουαρίου 2013

Πότε οι Γήινοι άρχισαν τις συναναστροφές με τους Εξωγήινους

Το 1936 στο Freiburg της Γερμανίας έπεσε ένα UFO και οι Γερμανοί προσπάθησαν να αντιγράψουν την τεχνολογία του. Με το μέντιουμ Μαρία Orsitsch (Orsic) οι Γερμανοί ήρθαν τηλεπαθητικά σε επαφή με εξωγήινα όντα από το άστρο Aldebaran που ζουν στο σύστημα του Άλφα Ταύρου. Αυτοί τους έδωσαν τεχνολογία γι αυτό και οι Ναζί σε πολλούς τομείς τότε υπερείχαν έναντι των συμμάχων.
Στην Αμερική ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ (Άικ) ήταν ο πρώτος ηγέτης που είχε άμεση επαφή με εξωγήινους. Συναντήθηκε μαζί τους στις 20 Φεβρουαρίου 1954 μέσα στην αεροπορική βάση Edwards, παρουσία του επισκόπου Λος Άντζελες Τζέιμς Μακιντάιρ, που ήταν τοποτηρητής του Βατικανού στις ΗΠΑ!
Οι εξωγήινοι ήταν από τον
αστερισμό των Πλειάδων....Τρις συναντήσεις έγιναν, υπογράφτηκαν συμφωνίες , κτίστηκαν βάσεις (υπόγειες οι πιο πολλές), και πήραν τεχνολογία οι Αμερικανοί από αυτούς με αντάλλαγμα να μπορούν οι εξωγήινοι να απαγάγουν ανθρώπους και ζώα και να τους εξετάζουν ανώδυνα και μετά να τους μεταφέρουν πάλι στην Γη χωρίς οι άνθρωποι να θυμούνται το περιστατικό. Όλα πήγαιναν σύμφωνα με τις συμφωνίες, ώσπου οι Αμερικανοί βρήκαν ένα κατεστραμμένο UFO στο οποίο υπήρχαν και ανθρώπινα όργανα . Έγινε πόλεμος μέσα στην περίφημη βάση 51. Σκοτώθηκαν και από τις δυο πλευρές άτομα. Τελικά τα βρήκαν.
Οι Αμερικανοί πήραν το τελειότερο όπλο , το κανόνι που εκτοξεύει πλάσμα..
Στην Γη υπάρχουν αυτή την στιγμή 14 ειδή εξωγήινων. Οι δυο είναι εχθρικοί. Με το κανόνι του πλάσματος γίνεται πραγματικά πόλεμος μεταξύ γήινων και εξωγήινων.
Το γιατί ήρθανε στην γη;

Οι περισσότεροι για τον χαλκό (κάνουν σύντηξη χαλκού) και οι πιο πάνω ράτσες για το νερό (το υδρογόνο) . Επίσης με τους εξωγήινους έχουν έρθει σε συμφωνία και οι Ρώσοι και οι Κινέζοι .
Στη φωτό το μέντιουμ Μαρία Orsitsch.

1 σχόλιο:

  1. μάλλον εμάς θα περνάς για πολύ UFO!!
    στη φωτό είναι ο marcus από την ταινία underworld
    και την πήρες από εδώ:
    http://texturefreak.deviantart.com/art/Marcus-other-view-54477002

    ΑπάντησηΔιαγραφή

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com