Social Icons

.

Pages

8 Φεβρουαρίου 2013

Γραφείο εύρεσης εργασίας πρότεινε σε έφηβη να δουλέψει σε μπουρδέλο!

Μια έφηβη κοπέλα έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ένα γραφείο εύρεσης εργασίας της πρότεινε να δουλέψει σε μπουρδέλο! Στη 19χρονη κοπέλα από τη Γερμανία, η οποία είναι εκπαιδευμένη οικονόμος και έψαχνε για εργασία από τον Νοέμβριο, προτάθηκε να δουλεύει ως σερβιτόρα σε ένα από τα μεγαλύτερα μπουρδέλα της πόλης Άουγκσμπουργκ στη Βαυαρία.

Η κοπέλα είπε πως η μητέρα της τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ στην ιδέα της κόρης της να δουλεύει 42 ώρες την εβδομάδα σε έναν οίκο ανοχής, που άρχισε να ουρλιάζει όταν άκουσε για την πρόταση. Ο διευθυντής του γραφείου ευρέσεως εργασίας δήλωσε στην εφημερίδα Augsburger Allgemeine Zeitung πως το γραφείο ήταν πολύ προσεκτικό στα τηλεφωνήματα που έκανε και πως το όλο θέμα πρόκειται απλά για μια παρεξήγηση.

Παρ’ όλα αυτά, ο διευθυντής απολογήθηκε επισήμως στην κοπέλα και δήλωσε πως το γραφείο του δεν θα προτείνει πλέον ανάλογες θέσεις εργασίας στο μέλλον. Ακόμα, συμπλήρωσε πως το γραφείο του θα εφαρμόσει από εδώ και στο εξής πιο αυστηρά κριτήρια στις επιλογές που θα κάνει για τις θέσεις εργασίας που προτείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com