Social Icons

.

Pages

28 Φεβρουαρίου 2013

Αποκάλυψη-σοκ: Ο Πάπας είναι γκέι, και ερωτευμένος με αρχιεπίσκοπο του Βατικανού

Δεν λένε να σταματήσουν τα σενάρια συνωμοσίας πίσω από το πρόσωπο του Πάπα Βενέδικτου του 16ου λίγο πριν την αντικατάστασή του μετά την παραίτησή του.

Αυτήν την φορά, έρχεται ο Άντριου Σάλιβαν, ένας μπλόγκερ, προκειμένου να υποστηρίξει ότι ο Βενέδικτος όχι μόνο είναι… γκέι αλλά είναι και ερωτευμένος με ανερχόμενο στέλεχος του Βατικανού.

Σύμφωνα με τον μπλόγκερ τις υποψίες κινεί το γεγονός ότι ο νυν Πάπας δεν πρόκειται να αποσυρθεί σε κάποια κατοικία στην επαρχία αλλά θα συνεχίσει να μένει στο Βατικανό μαζί με τον έμπιστο γραμματέα του. Δεν μιλάμε για κάποιον τυχαίο γραμματέα αλλά τον αρχιεπίσκοπο Γκέοργκ Γκάσγουειν ο οποίος φημίζεται και για την… ομορφιά του.

Ο μπλόγκερ υποστηρίζει πως ο Βενέδικτος είναι ερωτευμένος με τον Γκάσγουειν και δεν θέλει να φύγει μακρυά του. Προκειμένου μάλιστα να στοιχειοθετήσει τους ισχυρισμούς του παραθέτει και φωτογράφιση του αρχιεπισκόπου στο περιοδικό Vanity Fair.

Ο Γκάσγουειν εμφανίζεται ως ο πιο όμορφος άνδρας στο Βατικανό ενώ παρομοιάζεται και με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο μπλόγκερ λοιπόν αναρωτιέται εάν είναι φυσιολογικό για έναν ηλικιωμένο άνδρα να συνεχίσει να ζει κοντά σε έναν όμορφο και νεώτερο αρχιεπίσκοπο ενώ έχει την επιλογή να απομακρυνθεί από όλα όσα του θυμίζουν το αξίωμα που κατείχε.

SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com