Social Icons

.

Pages

11 Φεβρουαρίου 2013

Λιοντάρια προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της πόλης

Πόσες φορές, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής σας στην επαρχία, έχετε εγκλωβιστεί στο δρόμο, καθώς ένα κοπάδι από κατσικάκια και προβατάκια είναι μπροστά σας και σας κλείνουν τον δρόμο; Πολλές. Στην Κένυα, όμως, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τους οδηγούς.

Το πρωί της Δευτέρας, δρόμος του Ναϊρόμπι, παρέμεινε για ώρες κλειστός, καθώς μερικά λιοντάρια θεώρησαν πως είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνουν… αγκαλίτσες και να ρίξουν έναν υπνάκο!

Όπως καταλαβαίνετε, οι οδηγοί που είχαν εγκλωβιστεί στο σημείο ήταν πολλοί, αλλά κανένας δεν είχε το θάρρος, όχι να προσπαθήσει να τα διώξει, αλλά ούτε καν να κορνάρει στον «Βασιλιά της Ζούγκλας» καθώς, κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το πώς θα αντιδρούσαν στο άκουσμα της κόρνας.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το επιβατικό κοινό μπορεί να ταλαιπωρήθηκε λίγο, αλλά φαίνεται πως όλοι τους απόλαυσαν αυτές τις ιδιαίτερες σκηνές ανάμεσα στα δύο αφρικανικά λιοντάρια.

Για καλή τους τύχη, λίγες ώρες μετά, τα λιονταράκια αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τον δρόμο και να γυρίσουν πίσω στο πάρκο, το οποίο είναι και το κανονικό τους σπίτι.

Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com