Social Icons

.

Pages

7 Φεβρουαρίου 2013

Εκπληκτικές φωτογραφίες αλιγάτορα με κατακόκκινα μάτια

Ατρόμητος φωτογράφος κατάφερε να απαθανατίσει τον αλιγάτορα με τα κατακόκκινα μάτια, την ώρα που παραμονεύει για το… επόμενο γεύμα του.

Ο Λάρι Λιντς, στεκόταν μόλις επτά μέτρα μακριά από το άγριο ζώο, το οποίο βρισκόταν σε πάρκο της Φλόριντα. Λόγω των σπάνιων εικόνων που έφερε στη δημοσιότητα, αλλά και για το θάρρος που έδειξε, ο φωτογράφος τιμήθηκε το βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, για τη χρονιά που μας πέρασε. Τίτλος της εικόνας ήταν «Προειδοποιητικά φώτα νυκτός», το οποίο φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στο πορτρέτο του πλάσματος.

Ο Λάρι, μιλώντας στη Daily Mail μετά την επιτυχία του δήλωσε: «Ήξερα πως οι αλιγάτορες στέκονται σε ένα σημείο και παραμονεύουν τα επόμενα θηράματα τους και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθούν. Το μόνο που χρειαζόμουν, ήταν να βρω έναν… συνεργάσιμο αλιγάτορα για να τα καταφέρω!».

Το χρώμα στα μάτια του αγριμιού, προέρχεται από μια παρόμοια λειτουργία που υπάρχει στις γάτες, ώστε να καταφέρουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στον αλιγάτορα, η αντανάκλαση από το φλας και το σεληνόφως, δίνει αυτή την κατακόκκινη απόχρωση, η οποία κάνει το ον αυτό, ακόμα πιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com