Social Icons

.

Pages

24 Φεβρουαρίου 2013

Μανάδες ξεγυμνώθηκαν και έφτιαξαν ερωτικό ημερολόγιο για τα παιδιά τους!

Ένα… πρωτότυπο δώρο αποφάσισαν να κάνουν στα παιδιά τους δέκα μανάδες από την Ισπανία. Οι γυναίκες, προκειμένου να μαζέψουν λεφτά για να μπορέσουν να πληρώσουν σχολικό λεωφορείο για πάνω από 600 μαθητές, αποφάσισαν να… τα βγάλουν και να φωτογραφηθούν ημίγυμνες, δημιουργώντας ένα ερωτικό ημερολόγιο.

Οι μητέρες οδηγήθηκαν στην απόφαση αυτή όταν το σχολείο, εξαιτίας του μειωμένου του μπάτζετ, αποφάσισε να κόψει την υπηρεσία λεωφορείων του, επηρεάζοντας έτσι δεκάδες παιδιά που δεν είχαν άλλο μέσο να πηγαίνουν στο σχολείο. Αφού δοκίμασαν τις τύχες τους με μερικές πορείες διαμαρτυρίας, οι οποίες αποδείχθηκαν μάταιες, οι δέκα γυναίκες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ή μάλλον στο… σώμα τους, ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό για ένα ερωτικό ημερολόγιο. Και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, η απόφασή τους απέδωσε καρπούς και με το παραπάνω.

Οι πωλήσεις του ημερολογίου έχουν φτάσει σε τέτοια ποσά, που οι γυναίκες έχουν ήδη συλλέξει χρηματικό ποσό, ικανό να πληρώσει τον μηνιαίο λογαριασμό των 3.800 ευρώ του λεωφορείου, του οδηγού και του σχολικού υπεύθυνου μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς τον Ιούνιο.

Οι μανάδες ποζάρουν ημίγυμνες, άλλες από την μέση και πάνω και άλλες από την μέση και κάτω, σε διάφορα τοπία, από σχολικές αίθουσες μέχρι την ύπαιθρο. Ο ρυθμός των πωλήσεων, που έχουν ξεπεράσει τα 3.000 αντίτυπα μέσα σε μερικές εβδομάδες, έχει ωθήσει τις γυναίκες στη σκέψη να φτιάξουν ανάλογο ημερολόγιο και για την επόμενη σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com