Social Icons

.

Pages

1 Φεβρουαρίου 2013

Το αίμα σου δείχνει την προσωπικότητα σου!

Πες μου την ομάδα αίματος σου, να σου πω πώς είσαι.

Τώρα στην Ιαπωνία δεν διαβάζουν τα ζώδια αλλά τον τύπο του αίματος σου. Παρόλο που δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου πιστεύεται ευρέως ότι η ομάδα του αίματος σου προβλέπει στοιχεία της προσωπικότητας μας –από το ταμπεραμέντο μας μέχρι την συμβατότητα με κάποιους ανθρώπους- αλλά και τι τύπος εραστή/ ερωμένης είσαι και τι πρέπει να τρως.
Θελεις να μάθεις τι τύπος είσαι με βάση την ομάδα του αίματος σου;
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Ομάδα Αίματος Α
Στοιχεία Προσωπικότητας: Συντηρητικοί, εσωστρεφείς, κρατημένοι, υπομονετικοί, τελειομανείς.
Τα χειρότερα στοιχεία τους: Εμμονικοί, αμήχανοι, μερικές φορές νευρικοί και πεισματάρηδες.
Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Α θεωρούνται «αγρότες» και πολύ αφοσιωμένοι και πιστοί στους άλλους. Μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά μυστικοπαθείς και απρόθυμοι να μοιραστούν τα συναισθήματα τους.
Η δίαιτα της ομάδας Α: Μια τέτοια δίαιτα βασίζεται στην χορτοφαγία. Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν δύσκολο να περάσουν από το κλασικό πιάτο με κρέας και πατάτες στις πρωτεϊνες της σόγιας, τα δημητριακά και τα λαχανικά. Είναι όμως ιδιαίτερα σημαντικό για τον ευαίσθητο Τύπο Α να τρώει όσο το δυνατό φυσικά τρόφιμα, όσο και η «αγροτική» προσωπικότητα του.

Ομάδα Αίματος Β
Στοιχεία Προσωπικότητας: Δημιουργικοί, ευέλικτοι, ατομικιστές, αισιόδοξοι, παθιασμένοι.
Τα χειρότερα στοιχεία τους: Ξεχασιάρηδες και μερικές φορές ανεύθυνοι.
Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Β είναι υποστηρικτικοί κατανοώντας και τις απόψεις των άλλων, αλλά συχνά διστάζουν να αμφισβητήσουν ή να τσακωθούν. Ευέλικτοι σαν τους χαμαιλέοντες κάνουν εύκολα φίλους.
Παρόλ’ αυτά οι άντρες αυτής της ομάδας δεν θεωρούνται ιδανικοί για γάμο στην Κορέα, όπου μάλλον θεωρούνται σαν καλοί… παίκτες και συχνά είναι εγωκεντρικοί και ευμετάβλητοι.
Οι άνθρωποι με Ομάδα Αίματος Β είναι επιρρεπείς σε διάφορες ασθένειες, γι’ αυτό θα πρέπει να τρώνε συγκεκριμένα πράγματα και να ασκούνται.
Η δίαιτα της Ομάδας Β: Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανεκτικό πεπτικό σύστημα όμως πρέπει να αποφεύγουν κρέατα όπως κοτόπουλο, μοσχάρι και χοιρινό.

Ομάδα Αίματος: ΑΒ
Στοιχεία Προσωπικότητας: Cool, ελεγχόμενοι, εσωστρεφείς, λογικοί
Τα χειρότερα στοιχεία τους: Κριτικοί, αναποφάσιστοι, σνομπ και δεν συγχωρούν εύκολα.
Οι άνθρωποι της ομάδας ΑΒ τείνουν να είναι πολύ γοητευτικοί και δημοφιλείς. Δεν αγχώνονται για τα μικρά και τα ασήμαντα και θεωρούνται γενικά ως πιο πνευματικοί τύποι έως και… προβληματικοί.
Λένε γι’ αυτούς ότι έχουν αυτοέλεγχο από το μυαλό και όχι από την καρδιά. Μερικές φορές είναι δύσκολο να είσαι ένας ΑΒ τύπος, καθώς δεν θέλουν να μπούν στα παπούτσια του άλλου. Αν αισθανθούν περιορισμένοι σπάνε τα δεσμά και κάνουν τα δικά τους.
Η δίαιτα της Ομάδας ΑΒ: Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ευαίσθητο πεπτικό. Καλό είναι να προτιμούν τα θαλασσινά αντί του κρέατος και να τρώνε τόφου αντί για γαλακτοκομικά επεξεργασμένα.

Ομάδα Αίματος: Ο
Στοιχεία Προσωπικότητας: Φιλόδοξοι, με αυτοπεποίθηση και δυνατοί
Τα χειρότερα στοιχεία τους: Αλαζόνες, αναίσθητοι, ματαιόδοξοι.
Οι άνθρωποι με Ομάδα αίματος Ο, θεωρούνται φυσικοί ηγέτες και είναι σε πολλές περιπτώσεις καλοί αθλητές. Είναι ανοιχτοί, εκφραστικοί και παθιασμένοι. Έχουν μια ακόρεστη όρεξη για επιτυχία και δεν φοβούνται να παίρνουν ρίσκα ή να παίζουν τυχερά παιχνίδια.
Η δίαιτα της Ομάδας Ο: Οι άνθρωποι αυτής της ομάδας έχουν γρήγορο μεταβολισμό και μπορούν να τον ωφελήσουν τρώγοντας άπαχα κρέατα και πουλερικά και πολύ ψάρι. Αντίθετα καλό είναι να αποφεύγουν τα δημητριακά και την κατανάλωση ψωμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com