Social Icons

.

Pages

26 Φεβρουαρίου 2013

Γάμος… παραμυθένιος: Γαμπρός ντύθηκε Σρεκ και η νύφη πριγκίπισσα Φιόνα!

Πολλή συζήτηση γίνεται (κυρίως ανάμεσα σε γυναίκες) για το πώς μπορεί ένας γάμος να είναι παραμυθένιος. Ένα ζευγάρι από το Νιού Τζέρσεϊ, μάλλον, πήρε στα σοβαρά τη λέξη «παραμύθι», και αποφάσισαν να παντρευτούν, αναπαριστώντας την ιστορία αγάπης του Σρεκ και της πριγκίπισσας Φιόνα!

Ο αφοσιωμένος σύζυγός, Πολ Μπέλλας, παρά τα 42 του χρόνια, δε δίστασε να ζωγραφίσει τον εαυτό του με πράσινη μπογιά, να φορέσει τα χαρακτηριστικά αυτιά του πράσινου, συμπαθητικού, τέρατος, τα ίδια φρύδια αλλά και το ανάλογο ντύσιμο και να σταθεί δίπλα στην καλή του.

Η Χέιντι Κόξσολ, από την άλλη, στα 30 της χρόνια, αποφάσισε να ντυθεί, την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, σαν την πριγκίπισσα Φιόνα, την αγαπημένη του Σρεκ!

Φυσικά, δεν ήταν μόνο εκείνοι που μασκαρεύτηκαν εκείνη την ημέρα, αφού όλοι καλεσμένοι, ήταν ντυμένοι όπως οι χαρακτήρες, είτε του συγκεκριμένου κινουμένου σχεδίου, αλλά και άλλων κλασικών παραμυθιών.

Ο τεσσάρων ετών γιος τους, ήταν ντυμένος σαν το γαϊδουράκι, που ήταν ο καλύτερος φίλος του Σρεκ! Η αγάπη των δύο ατόμων, γεννήθηκε πριν από πέντε χρόνια, αλλά η αγάπη του για τον συγκεκριμένο ήρωα κινουμένων σχεδίων, τους έκανε να έρθουν ακόμα πιο κοντά, με αποτέλεσμα να του αποδώσουν… φόρο τιμής με αυτή τους κίνηση!

«Το μήνυμα πίσω από τον Σρεκ είναι, πως δεν έχει σημασία το πώς είσαι, αλλά η πραγματική αγάπη. Πιστεύουμε ότι είναι το απόλυτο μήνυμα για να ένα γάμο!» είναι τα λόγια του νιόπαντρου ζευγαριού.«Όλοι οι καλεσμένοι μας αγκάλιασαν την ιδέα που είχαμε και φάνηκαν να το διασκεδάζουν πολύ! Υπήρξαν στιγμές κατά τη διάρκεια της τελετής που γελάσαμε πάρα πολύ, και αυτό έχει σημασία!» συνέχισαν στην Daily Mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com