Social Icons

.

Pages

18 Φεβρουαρίου 2013

Οι 5 πιο πλούσιοι πορνοστάρ (εικόνες)

Παρόλο που πορνοστάρ όπως ο John Holmes και η Linda Lovelace θεωρούνται οι πιο δημοφιλείς στο κοινό, κάποιοι άλλοι είναι αυτοί που διεκδικούν την πρωτιά της επιτυχίας με βάση την πληρωμή-περιουσία τους.

Jena Jameson: Η Βασίλισσα του πορνό και συνιδρύτρια της διαδικτυαικής εταιρείας πορνό Club Jenna έχει πρωταγωνιστήσει αλλά και σκηνοθετήσει ταινίες πορνό. Ακόμη είναι ιδιοκτήτρια του στριπτιτζάδικου Babes Cabaret στην Αριζόνα. Περιουσία: 30 εκατομμύρια δολάρια.

Tera Patrick: Ξεκίνησε ως μοντέλο στην εφηβεία της και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην μικροβιολογία. Αργότερα μπήκε στην βιομηχανία του πορνό και έγινε αμέσως σταρ. Τώρα διευθύνει τη δική της εταιρεία με ατζέντηδες για νεαρούς πορνοστάρ (άντρες και γυναίκες). Περιουσία: 15 εκατομμύρια δολάρια.

Peter North: Από το 1980 έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 2000 ταινίες ενηλίκων. Έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής, με τίτλο Northstar Associates η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή περισσότερων από 20 ταινιών. Περιουσία: 10 εκατομμύρια δολάρια.

Jesse Jane: Η Jane φημίζεται γιατί συμμετείχε στην πιο ακριβή πορνοταινία που γυρίστηκε ποτέ, Pirates XXX, κόστους ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Έχει εμφανιστεί σε 75 περίπου ταινίες, ενώ έχει συμμετάσχει και σε σειρές της τηλεόρασης, όπως το Entourage. Περιουσία: 8 εκατομμύρια δολάρια.

Traci Lords: Στα 15 της χρόνια γύρισε την πρώτη της ταινία πορνό. Στα 18 της είχε ξεπεράσει τις 100 ταινίες. Όταν ανακαλύφθηκε η ηλικία της, οι ταινίες της αποσύρθηκαν από τα videoclubs. Περιουσία: 7 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com