Social Icons

.

Pages

7 Φεβρουαρίου 2013

Κάψανε 20χρονη μητέρα ζωντανή γιατί πίστευαν πως είναι μάγισσα!

Ουρλιάζοντας από τον πόνο, μια νεαρή μητέρα, κάηκε ζωντανή στις φλόγες που τροφοδοτούνταν από ένα σωρό από παλιά λάστιχα, αφού οι συγχωριανοί της, θεώρησαν πως είναι μάγισσα! Μάλιστα, οι εικόνες της φρικιαστικής σκηνής μεταδίδονταν σε απευθείας μετάδοση.

Οι κατηγορίες προς το πρόσωπο της 20χρονης μητέρας, Κεπαρί Λενιάτα, ήταν πως με τα μάγια της έφερε το θάνατο του εξάχρονου γιου των γειτόνων της. Όπως λένε οι μάρτυρες, η νεαρή «ομολόγησε» αφότου σύρθηκε από τους αρχηγούς του χωριού εκτός της καλύβας της, όταν και την έγδυσαν και την υπέβαλαν σε βασανιστήρια, ακουμπώντας στο κορμί της καυτές ράβδους σιδήρου.

Στη συνέχεια, την έσυραν σε ένα τοπικό σκουπιδότοπο, την έλουσαν με βενζίνη, ενώ της είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια. Στη συνέχεια, την πέταξαν επάνω σε μια σωρό από παλιά ελαστικά, την οποία επίσης είχαν τυλίξει στις φλόγες, με αποτέλεσμα η κοπέλα να βρει φρικιαστικό θάνατο.

Το οικτρό, αυτό γεγονός, συνέβη στο χωριό της Paiala, στα ορεινά της Παπούα Νέα Γουινέα, όπου εκεί ο κόσμος πιστεύει πως η μαγεία, όχι μόνο υπάρχει, αλλά χρησιμοποιείται για την εξόντωση των εχθρών.

Ο επίσκοπος και επικεφαλής της Λουθηρανικής Εκκλησίας που βρέθηκε σήμερα στην περιοχή, καταδίκασε τη δολοφονία και τόνισε πως η κυβέρνηση θα πρέπει πια, να καταλήξει σε ένα νόμο που να σταματά τέτοιες πρακτικές.

Ο Ντέιβιντ Πίσο πρόσθεσε στο National: «Πολλοί αθώοι και αβοήθητοι άνθρωποι σκοτώθηκαν και βασανίστηκαν, αφού κατηγορήθηκαν για μαγεία, αλλά το να «παίρνεις» μια ζωή είναι ενάντια στα διδάγματα της Βίβλου, αλλά και στους νόμους της χώρας».

Η τραγωδία είχε ως αφορμή το θάνατο ενός νεαρού μέλους των γειτόνων της Λενιάτα. Το παιδί αρρώστησε το πρωί της Τρίτης, ενώ διαμαρτυρήθηκε για έντονους πόνους στο στομάχι και στο στήθος. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Οι συγγενείς του αγοριού, υποψιάστηκαν πως πίσω από τον θάνατο κρύβεται μαύρη μαγεία, και μόλις έμαθαν ότι η γυναίκα είχε κρυφτεί το προηγούμενο βράδυ στη ζούγκλα, τότε θεώρησαν πως εκείνη ήταν η ένοχη.

Στη συνέχεια, την εντόπισαν και της απέσπασαν τη μαρτυρία πως όντως ασχολείται με τη μαγεία, και η ιστορία από εκεί και πέρα είναι γνωστή.

Μάλιστα, οι εικόνες του εγκλήματος μεταδιδόντουσαν ζωντανά! Η αστυνομία, έκανε την εμφάνισή της και αφού κατάφερε να διαλύσει το αγριεμένο πλήθος, ήταν αργά για να σώσει τη ζωή της 20χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com