Social Icons

.

Pages

11 Φεβρουαρίου 2013

12 γήινοι έζησαν επί 13 χρόνια σε ξένο πλανήτη!!! VIDEO

Τον Φεβρουάριο του 2006, το γνωστό αμερικανικό περιοδικό UFO magazine έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ γήινων και εξωγήινων! Το Πρόγραμμα Serpo φέρεται να εφαρμόστηκε από το 1965 μέχρι το 1978 και αφορούσε 12 Αμερικανούς που υποτίθεται ότι ταξίδεψαν σε έναν πλανήτη με την ονομασία Serpo, στον δυαδικό αστερισμό Zeta Reticuli!

Ο πρώην ειδικός πράκτορας του Γραφείου Eιδικών Eρευνών της Πολεμικής Aεροπορίας (AFOSI) Richard Doty αποστρατεύτηκε το 1988 από τη US Air Force με τον βαθμό του επισμηνία, αφού υπηρέτησε για μια δεκαετία στο Γραφείο Ειδικών Ερευνών.

Το 2005 έγραψε το βιβλίο Exempt From Disclosure, στο οποίο ισχυρίζεται ότι είχε πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες για τα UFO και περιγράφει διάφορα μη γνωστά περιστατικά με εξωγήινες οντότητες (EBEs), μεταξύ των οποίων τις συντριβές δυο εξωγήινων σκαφών στο Nέο Mεξικό κοντά στην Corona και το Datil, τον Αύγουστο του 1949. Σε μια από αυτές –λέει- είχε αιχμαλωτιστεί ένας εξωγήινος από έναν πλανήτη στον αστερισμό Zeta Reticuli.

Ο εξωγήινος, που τον αποκαλούσαν EBE– 1, βρισκόταν υπό στρατιωτική επίβλεψη από το 1947 μέχρι τον θάνατό του το 1952. Ως τότε, είχε αποκαλύψει πολλά για τον τρόπο λειτουργίας των διαστημικών σκαφών και τα συστήματα επικοινωνίας με τον πλανήτη του. Ο Doty υποστηρίζει ότι είχε και ο ίδιος μια συνάντηση με τον εξωγήινο σε μια απόρρητη μονάδα στο Los Alamos στο Νέο Μεξικό το 1983 και ένα χρόνο αργότερα βρήκε ένα έγγραφο το οποίο αναφερόταν σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ εξωγήινων και γήινων το οποίο εκπονήθηκε το 1964!

Σύμφωνα με τον υπαξιωματικό, που η συμμετοχή του στις έρευνες για τους εξωγήινους τεκμηριώνεται από την υπογραφή του σε επίσημα έντυπα του Γραφείου Ειδικών Ερευνών της Πολεμικής Αεροπορίας, οι Αμερικανοί κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον πλανήτη του ΕΒΕ-1 με μια τηλεπικοινωνιακή μονάδα που τους έδειξε πώς να χειρίζονται. Τον Απρίλιο του 1964 κοντά στο Alamogordo του Νέου Μεξικού, προσγειώθηκε ένα εξωγήινο σκάφος. Οι επιβάτες του παρέλαβαν τις σορούς των νεκρών συντρόφων τους που είχαν κρατηθεί σε ψυγεία και αντάλλαξαν πληροφορίες με τους γήινους στρατιωτικούς. Η συνομιλία έγινε στα Αγγλικά, χάρη σε μια συσκευή μετάφρασης που είχαν οι επισκέπτες!

Σύμφωνα με τις άκρως απόρρητες πληροφορίες, το πρόγραμμα Serpo κράτησε από το 1965 ως το 1978! Όπως ισχυρίζεται ο Doty, το 1965 12 ειδικά εκπαιδευμένοι Αμερικανοί μεταξύ των οποίων δυο γυναίκες επιβιβάστηκαν σε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο και μεταφέρθηκαν στον πλανήτη, σε απόσταση 37 ετών φωτός. Οι οκτώ ήταν αξιωματικοί της Αεροπορίας, δύο του Στρατού και δύο του Ναυτικού. Δυο από αυτούς ήταν γιατροί, άλλοι τρεις επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, δυο ήταν γλωσσολόγοι, δυο, πιλότοι, δυο προσωπικό ασφαλείας και ο τελευταίος ήταν ο σμήναρχος επικεφαλής. Θυμηθείτε την ακριβώς ίδια σκηνή από τις «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com