Social Icons

.

Pages

3 Φεβρουαρίου 2013

10 Best Sandwiches

Δυο φέτες ψωμί και ανάμεσά τους ο Παράδεισος!

image

Μετά από το πιο απολαυστικό ρεπορτάζ που έγινε ποτέ, καταλήξαμε στα 10 καλύτερα σάντουιτς της πόλης και σας τα προτείνουμε.

[Κεντρική Φωτό: Προσούτο με τρούφα. Μαύρο πολύσπορο ψωμί που ταιριάζει απόλυτα με τη βελούδινη και απολαυστική mozzarella di bufala και το prosciutto cotto, αρωματισμένο με φρέσκια τρούφα (αποκλειστική εισαγωγή τους). Δροσιά παίρνει από τη φρέσκια, πικάντικη ρόκα


n

Ζαμπόν, μπέικον, τυρί € 3,86. Τόσο λαχταριστό όσο φαίνεται. Στο σάντουιτς που το φτιάχνεις όπως θέλεις, εμείς προτιμάμε ζαμπόν, μπέικον, τυρί, για την πλούσια γεύση, ντομάτα και πιπεριά που το κάνουν πιο δροσερό, τυροσαλάτα και κέτσαπ για τις τελικές –γκλουπ– πινελιές.


n

Ψωμί Kαμπαγιού με roast beef € 4,90. Από την τεράστια ποικιλία υλικών του Guarantee επιλέξαμε μπαγκέτα καμπαγιού, roast beef καλοψημένο και λαχταριστό, καμαμπέρ για μια ιδιαίτερη πινελιά, μαρούλι, βινεγκρέτ, ντομάτα. Και αυτό το σάντουιτς είναι ένα γεύμα που σε χορταίνει και με το παραπάνω.


n

Μέλι, καρύδια & brie € 4,5. Αν σας αρέσει να παίζετε με αλμυρές-γλυκές γεύσεις... Κι αν το μέλι δεν έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε σε σάντουιτς, το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν μας ξένισε γευστικά αλλά μάθαμε ότι είναι και η μεγάλη επιτυχία του καταστήματος.


n

Παστράμι & πίκλες € 7,90. Μαύρο ζυμωτό ψωμί από τον περίφημο φούρνο «Πνύκα», παστράμι (βραστό βοδινό αλλαντικό, καρυκευμένο με πιπέρια και μπαχάρια), πικάντικη μουστάρδα και πίκλες. Μια γεμάτη και μεστή γεύση με 200 γρ. καθαρού κρέατος.


n

Ελληνική γεύση € 1,30/100 γρ. Φέτα, ντομάτα, ρίγανη και ελαιόλαδο αναπαύονται αρχοντικά πάνω σε χειροποίητη ζύμη με προζύμι, ολόκληρες πράσινες ελιές και αλεύρι σίτου. Η συνταγή είναι ιταλική, η γεύση πάλι πολύ ελληνική (η τιμή διαμορφώνεται με το ζύγισμα).


n

Grace Kelly € 7,90 Δεν είναι απλά το σάντουιτς Grace Kelly, είναι ένα ολοκληρωμένο πιάτο! Bagel ολικής με καπνιστό σολομό, light Philadelphia, wasabi για τους λάτρεις του πικάντικου, μαρούλι, ντομάτα και σχινόπρασο. Συνοδεύεται από σαλάτα coleslaw, steak fries
(πολλές και μεγάλες) και ketchup.


n

Μοτσαρέλα, ντομάτα € 3,60 Παραδοσιακή μπαγκέτα ψημένη σε ξυλόφουρνο (ζεστή άμα θες), με φρέσκια μοτσαρέλα, ντομάτα σε χοντρές απολαυστικές φέτες, πλατύφυλλο βασιλικό κομμένο εκείνη την ώρα από τη γλάστρα τους και λίγες σταγόνες παρθένο ελαιόλαδο, για να κατεβαίνει πιο εύκολα.


n

Λουκάνικο Κρακοβίας € 3,80 Φρέσκο ψωμί πολυτελείας, λουκάνικο χοιρινό Κρακοβίας ελαφρώς πικάντικο, πλούσια δόση από λαχταριστό ψητό μπέικον κομμένο σε κυβάκια, πίκλες Νορβηγίας και crispy onions. Μαζί, γλυκιά βαυαρέζικη μουστάρδα για απόλαυση αλά γερμανικά.


n

Χαλούμι & μελιτζανοσαλάτα € 4,20 Καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, από τις πιο νόστιμες που έχουμε δοκιμάσει, φρέσκο ζεστό ψωμάκι από το φούρνο του «Τάκη» στην Ακρόπολη, ψητό χαλούμι και ρόκα. Όταν η μελιτζάνα συναντά την τελειότητα και μετά κρύβεται μέσα στο ψωμάκι για να μην τη ματιάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com