Social Icons

.

Pages

10 Ιανουαρίου 2013

Σε απόσταση αναπνοής από μια πολική αρκούδα!(video)

Ο καμεραμάν της άγριας ζωής Gordon Buchanan ταξίδεψε στο Σβάλμπαρντ, το βορειότερο μέρος της Αρκτικής Νορβηγίας για να απαθανατίσει τις πολικές αρκούδες.

perierga.gr - Καμεραμάν τετ-α-τετ με πολική αρκούδα!

Κλεισμένος μέσα σε ένα ειδικό κουβούκλιο, εξοπλισμένο με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, ο καμεραμάν έχει την ευκαιρία να ρίξει… μια πιο οικεία και σχεδόν επικίνδυνη ματιά σε αυτά τα τεράστια, σαρκοβόρα πλάσματα που περιφέρονται στις ψυχρές, χιονισμένες εκτάσεις.

perierga.gr - Καμεραμάν τετ-α-τετ με πολική αρκούδα!

«Απειλητικά ζώα σε εξίσου απειλητικές καιρικές συνθήκες» θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το BBC σχετικά με τις πολικές αρκούδες, αν και προτίμησε το κλασικό «Μια οικογένεια πολικών αρκούδων και εγώ».

perierga.gr - Καμεραμάν τετ-α-τετ με πολική αρκούδα!

«Σε γενικές γραμμές δεν κινδυνεύω, αφού οι αρκούδες δεν επιτίθενται χωρίς λόγο. Ωστόσο μία από αυτές ήρθε πολύ κοντά, κουνούσε διαρκώς το κουβούκλιο και φοβήθηκα μήπως το αναποδογυρίσει», λέει ψύχραιμα ο καμεραμάν.

perierga.gr - Καμεραμάν τετ-α-τετ με πολική αρκούδα!

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, αποδεικνλυοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος από όλες τις απόψεις, ενώ το εκπληκτικό βίντεο που τράβηξε ο Gordon δείχνει πόσο κοντά ήρθε με μία από τις αρκούδες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com