Social Icons

.

Pages

24 Ιανουαρίου 2013

Τι «φρίκαρε» χθες τους UFOλόγους όλου του κόσμου

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Πρόκειται για προσπάθεια της NASA να συγκαλύψει στοιχεία που θα μπορούσαν να υποδεικνύουν τι πραγματικά βρίσκεται εκεί έξω ή για απλή ρουτίνα αναδιοργάνωσης του οπτικού αρχειακού υλικού της;
«Φρίκαραν» χθες οι UFOλόγοι απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, όταν συνειδητοποίησαν ότι είχε αφαιρεθεί μεγάλος αριθμός φωτογραφιών από συγκεκριμένο αρχείο της NASA.

Αυτές οι φωτογραφίες είχαν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένως στο παρελθόν από θιασώτες των θεωριών συνωμοσίας για να υποστηρίξουν τις γνωστές θεωρίες τους περί εξωγήινων επισκέψεων στον πλανήτη μας, γεγονός το οποίο αποκρύπτουν οι κυβερνήσεις του κόσμου.
Τις εν λόγω φωτογραφίες η NASA τις είχε καταχωρημένες στην κατηγορία των «διαστημικών σκουπιδιών» και η ξαφνική αφαίρεσή τους ερμηνεύθηκε από τους απανταχού συνωμοσιολόγους ως μία ξεκάθαρη κίνηση συγκάλυψης ιχνών που άφησαν πίσω τους οι εξωγήινοι επισκέπτες.

Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι να αφαιρέθηκαν από τη NASA επειδή ακριβώς τροφοδοτούσαν τέτοιες παρανοϊκές ιδέες και όχι για τους λόγους που νομίζουν οι «υπερ-καχύποπτοι» της υφηλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com