Social Icons

.

Pages

30 Ιανουαρίου 2013

Star Alert: Εκκεντρικός καλλιτέχνης φτιάχνει κοσμήματα από δέρμα ανθρώπων –και όχι μόνο!

Με το συμπάθιο που δεν είναι της παρούσας στήλης το θέμα, αλλά έχει και ο παραλογισμός τα όρια, που να τον βαφτίσεις εκκεντρικότητα ή ανησυχία καλλιτεχνική, ο ίδιος παραμένει!
Υπάρχει λέει, ένας εκκεντρικός Αυστραλός σχεδιαστής μόδας ο Σρούλι Ρεχτ με τ' όνομα. Αυτός, επειδή του 'ρχότανε μια στενοχώρια που ζούσε στη λιόφωτη Ωκεανία με τις θάλασσες της και τα καγκουρό της, τα μάζεψε και πήγε στο μαύρο έξι μήνες και χιονισμένο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας.
Εκεί εκφράστηκε, με το να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μικρού μέρους του δέρματός του. Πήρε μετά το δέρμα του και το τοποθέτησε πάνω σε χρυσό 24 καρατίων, φτιάχνοντας ένα δαχτυλίδι το όποιο πουλάει, αλλά μάλλον αγοραστής δε βρίσκεται, έναντι 400.000 ευρώ! Ακριβό κυρ Σρούλι μου! Να 'ταν σετάκι, σκουλαρίκια, κρεμαστό και βραχιόλι να καταλάβω, αλλιώς σε μια βεργούλα, σιγά τα υλικά που έβαλες!
Και αν νομίζετε πως μόνο αυτού του serial designer του την έχει δώσει, πλανάστε πλάνην οικτρά! Έχει κοσμήματα από ανθρώπινα κόκκαλα του Columbine Phoenix, άλλα με ό,τι υλικό έχουμε εύκαιρο ως ανθρώπινοι οργανισμοί, της Ρέιτσελ Μπέτι Κέις και περιδέραια από ανθρώπινα μαλλιά που φιλοτεχνεί η Κέρι Χόουλι, χωρίς να εξετάζει χοντρή ή λεπτή τρίχα, ξανθιά ή σκουρούλα.
Με μια ψυχική αστάθεια πως ναι, το τέλος του κόσμου έρχεται και πολλές ανατριχίλες μη γίνει κάνα λάθος και βρεθώ με αξεσουάρ κνήμης και περόνης, λέω να μη περάσω ποτέ από Ρέκιαβικ μεριά, διότι τα 'χω βάλει τα κιλάκια μου τελευταία και βλέπω την κοιλιά μου, γκρανκάσα να την βαράει η Μπγιόργκ στα δάση της Ισλανδίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com