Social Icons

.

Pages

16 Ιανουαρίου 2013

Ποια είναι τα καλύτερα online καταστήματα ρούχων;

Λίστα με τα καλύτερα online καταστήματα ρούχων

Toi&Moi
Αγοράστε τα αγαπημένα σας ρούχα και αξεσουάρ με δωρεάν τα έξοδα αποστολής και αποκτήστε το μοναδικό προνόμιο έκπτωσης της Toi&moi e-bonus card.

La Redoute
Ηλεκτρονικό εμπόριο μόδας. Ενδύματα, αξεσουάρ και υποδήματα για τη γυναίκα τον άνδρα και το παιδί. Πληροφορίες, προϊόντα, παραγγελίες on-line.

Yoox
Το yoox.com είναι μια από τις μεγαλύτερες virtual μπουτίκ μόδας στον κόσμο, με μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα fashion brands!

BrandsGalaxy
Το πρώτο Private Shopping Club στην Ελλάδα για αυτούς που αγαπούν την μόδα και τα brands... σε μοναδικές τιμές! Επώνυμες μάρκες που ανανεώνονται κάθε 4 μέρες με έως και 80% χαμηλότερες τιμές

Z-mall
Επώνυμα Brands, μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, ρολόγια, είδη ταξιδίου και πολλά άλλα!

24eshop
Γυναικεια ρουχα, ανδρικα ρουχα, παιδικα ρουχα. Φόρεμα, παλτό, παντελόνια, παπούτσια, μπλούζες, πουκάμισα, εσώρουχα, γυναικεία αξεσουάρ κ.α.

Cozyshop
Η εταιρεία COZY δραστηριοποιείται στην εμπορική διάθεση γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ μέσω καταστημάτων και ηλεκτρονικά.

Fashion.gr
Όλη η μόδα μ' ένα κλικ! Ηλεκτρονικό κατάστημα με ανδρικά και γυναικεία προιόντα ένδυσης. Mεγάλη ποικιλία σε επώνυμα Fashion Brands, καλύπτοντας όλο το φάσμα ένδυσης.

Geany
Το Geany.gr είναι ένα ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα πώλησης υποδημάτων, τσάντας, ρούχων και αξεσουάρ.

1 σχόλιο:

  1. Brands Galaxy
    Η χειρότερη εταιρεία σε προιόντα&αξιοπιστεία!Είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία σε σχέση με την επιστροφή χρημάτων μου που έπρεπε να μου κάνουν, όπου μετά από 2 αναίτειες επιστροφές του ίδιου του προιόντος που τους είχα στείλει πίσω.Επειτα τους έστελνα email το ένα μετά το άλλο&με καθυστέρηση 2 μηνών στα πρόθυρα καταγγελίας μου έκαναν επιστροφή των χρημάτων μου.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΟΡΕΣ!!!!Είναι μία ανακριβής εταιρεία στην προώθηση των προβλημάτων που προκύψουν με τα προιόντα τους!!!Η δεύτερη λούπα που με έριξαν ήτσν στην αγορά πάλι τσάντας που μου την έστειλαν σε κατάσταση υγρασίας &μούχλας στο ίδιο το πακέτο!!Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί άλλος κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com