Social Icons

.

Pages

23 Ιανουαρίου 2013

Καλλιεργούν στις άδειες σήραγγες του metro!

Οι απεργοί, αποφάσισαν να μετατρέψουν τα αχρησιμοποίητα υπόγεια τούνελ σε σηραγγοχώραφα, με ζαρζαβατικά, προσπαθώντας να ανατρέψουν την προκατάληψη ότι ενδιαφέρονται μόνο για τις αποδοχές τους και αδιαφορούν για τους πολίτες

Στον σταθμό του Νέου Κόσμου, οι Κινέζοι καλλιεργητές, φροντίζουν τα μαρούλια.

Στον σταθμό του Νέου Κόσμου, οι Κινέζοι καλλιεργητές, φροντίζουν τα μαρούλια.

Η ιδέα για καλλιέργεια στις άδειες σήραγγες ήρθε ξαφνικά στον πρόεδρο του σωματείου, όταν κατά τη διάρκεια μιας τυπικής επιθεώρησης διαπίστωσε ότι οι ράγες είχαν αρχίσει να χορταριάζουν από την αχρηστία.

Αμέσως απευθύνθηκε στο site bostanistas.gr ζητώντας πληροφορίες για το είδος της καλλιέργειας και τις τεχνικές λεπτομέρειες. Στη συνέχεια έστρωσαν χώμα επάνω στις γραμμές 2 και 3 (την Κόκκινη και τη Μπλε, αντίστοιχα).

Η επιτροπή αγώνα όρισε ζώνες καλλιέργειας, ορίζοντας ότι ανά δύο στάσεις θα αλλάζει το είδος του προϊόντος, ώστε να εκμεταλλεύονται το «μικροκλίμα» κάθε σταθμού και προσέλαβαν ξένους εργάτες για την καλλιέργεια.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι κατάφερναν να αποσπάσουν υπόσχεση από τον υπουργό Γεωργίας, ότι οι καλλιέργειες θα επιδοτηθούν κανονικά και θα εισπράξουν όλες τις νόμιμες αποζημιώσεις σε περίπτωση που στο μακρινό μέλλον περάσει από πάνω τους κάποιος συρμός.

Πάντως, καλού-κακού, για να προλάβουν τον όποιο σχεδιασμό να καταστραφούν οι καλλιέργειες, οι εργαζόμανοι στο μετρό κατέβηκαν σε προειδοποιητική αποχή από τις καλλιέργειες, με αίτημα «έξω το μετρό από τα χωράφια μας».

Σύντομα αναμένεται η πρώτη σοδειά που θα πουληθεί στα πλαίσια του Αγροτικού Φεστιβάλ στην πλατεία Συντάγματος, ενώ σε ειδικές ζώνες θα καλλιεργηθούν δέντρα για υλοτομία και θα χτιστούν μεζονέτες.     

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε έγκυρο ειδησεογραφικό site,  η κλεμμένη Ελιά του Πλάτωνα έχει καταλήξει και αυτή σε κάποιο από τα αναρίθμητα σηραγγοχώραφα, όπου προορίζεται να κολληθεί και να ξαναφυτευτεί.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com