Social Icons

.

Pages

20 Ιανουαρίου 2013

«Με ένα εκατ. like θα κάνω σεξ με την Κάθριν, παρακαλώ βοηθήστε!»

Ο Πέτερ, η Κάθριν και το μήνυμα

«Η Κάθριν λέει ότι εάν φτάσω τo ένα εκατομμύριο like, θα κάνει σεξ μαζί μου. Παρακαλώ μοιραστείτε και κάντε like ♥»...
Σαν ιός εξαπλώθηκε στο Διαδίκτυο η επείγουσα έκκληση νεαρού Νορβηγού στους απανταχού χρήστες του Facebook να πατήσουν το πολυπόθητο «like» κάτω από τη φωτογραφία που ανάρτησε στο προφίλ του.
Τη φωτογραφία που εικονίζει τον Πέτερ Κβέρνενγκ να κρατά ένα κίτρινο χαρτόνι με το συγκεκριμένο μήνυμα και την ξανθιά Κάθριν να κάθεται δίπλα του χαμογελώντας.
Και ο κόσμος του Facebook ανταποκρίθηκε. Ο στόχος επετεύχθη.
Σχεδόν 24 ώρες μετά, η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει 1.245.110 «like» και ο νεαρός Νορβηγός πρέπει να αισθάνεται αρκετά ευτυχής...
«Παρακαλώ, βοηθήστε με να κάνω σεξ» είχε γράψει ο Πέτερ Κβέρνεργκ στην επίμαχη φωτογραφία  που «ανέβασε» στο προφίλ του στο Facebook.
Πέραν των «like», η φωτογραφία «μοιράστηκε» 118.468 φορές και συγκέντρωσε (τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, καθώς το... φαινόμενο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη) 24.991 σχόλια.
Κάθε είδους, από σχόλια ειρωνικά και κοροϊδευτικά έως σχόλια συμπαράστασης.
Επί του παρόντος ο Νεαρός Νορβηγός δεν έχει ενημερώσει το κοινό του εάν η Κάθριν εκπλήρωσε τις δεσμεύσεις της.
Άγνωστο παραμένει επίσης εάν πράγματι αυτός ήταν ο όρος της Κάθριν προκειμένου να περάσει μια βραδιά με τον Πέτερ ή εάν πρόκειται για φάρσα ή για τέχνασμα προκειμένου να εκτινάξει ο νεαρός τη δημοφιλία του στα κοινωνικά δίκτυα.
Η εκστρατεία του Πέτερ φυσικά έχει «τρέξει» παράλληλα στο Twitter με το λογαριασμό του Νορβηγού να κατακλύζεται από αμέτρητα σχόλια, όπως για παράδειγμα «Συγχαρητήρια. Η Βραζιλία είναι μαζί σου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com