Social Icons

.

Pages

29 Ιανουαρίου 2013

Μια δημιουργική μαμά μετατρέπει τις ζωγραφιές των παιδιών σε πραγματικές κούκλες.

w

Νομίζω δεν υπάρχει τίποτε πιο εντυπωσιακό από τις γεμάτες σουρεαλισμό και φαντασία ζωγραφιές των μικρών παιδιών. Ίσως μόνο η μεταφορά τους σε χειροπιαστά κουκλάκια! Πόσο τέλειο;

Η Καναδή Wendy Tsao είχε πριν μερικά χρόνια μια ιδέα : με στόχο να καλμάρει τον 4χρονο γιό της, αποφάσισε να ράψει και να του χαρίσει μια κούκλα ακριβώς ίδια με τη φιγούρα από ένα πλασματάκι που αυτός συνήθιζε να ζωγραφίζει.

Σήμερα, η ιδέα της αυτή έχει μετατραπεί σε μία φοβερά πετυχημένη επιχείρηση που διατηρεί στο Βανκούβερ, το Child's Own Studio. Η ιδέα της επιχείρησης είναι παραπάνω από απλή : στέλνετε την ζωγραφιά του παιδιού σας, και η Tsao μετατρέπει αυτό που υπάρχει στο χαρτί σε ένα εντελώς ίδιο και απαράλλακτο κουκλάκι!

w

Δίνει, με άλλα λόγια, ζωή στον φανταστικό κόσμο που υπάρχει στο μυαλουδάκι κάθε παιδιού, δημιουργώντας το πιο μοναδικό δώρο που μπορούμε να του χαρίσουμε.

w

Εκτός όμως από την εξόφθαλμη μοναδικότητα, τα χειροποίητα αυτά κουκλάκια λειτουργούν και σαν τα καλύτερα αναμνηστικά μιας εποχής που βλέπαμε τον κόσμο τόσο διαφορετικά, κι όμως έβγαζε παραπάνω νόημα απ' ότι ποτέ άλλοτε...

w

w

w

w

w

w

w

w

w

w

w

w

w

w

w

w

w

Δυστυχώς, η λίστα παραγγελιών έχει προς το παρόν κλείσει :( Όλες τις - εκατοντάδες- δημιουργίες του Child's Own Studio, μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com