Social Icons

.

Pages

16 Ιανουαρίου 2013

Άνδρες: προσοχή στο στοματικό σεξ (και άλλα τέτοια σοβαρά)!

Η αστυνομία της Florida συνέλαβε χθες μια μεθυσμένη γυναίκα, η οποία έδειρε άσχημα τον σύντροφό της, επειδή δεν της έκανε καλό … στοματικό σεξ.

Πρόκειται για την 50χρονη φλογισμένη Jennie Scott, η οποία χρονιάρες μέρες επιτέθηκε με μανία εναντίον του 32χρονου εραστή της Jilberto Deleon, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, μετά από μια ερωτική εμπειρία (στάση 69), η οποία όμως τερματίστηκε πρόωρα, και άδοξα.

Όπως κατέθεσε η θυμωμένη και λάγνα Scott, ο Deleon «τελείωσε πρώτος, και αμέσως τα παράτησε», με αποτέλεσμα αυτή να μείνει ανικανοποίητη…

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο «σπίτι της αμαρτίας» μετά από καταγγελίες γειτόνων για φασαρία που ακούγονταν από μέσα.

Εκεί βρέθηκαν μπροστά σε μια εκτός ελέγχου γυμνή γυναίκα, η οποία γρονθοκοπούσε με μανία και έγδερνε το πρόσωπο του ανήμπορου θύματός της, απειλώντας τον παράλληλα και με ένα γαλλικό κλειδί που κρατούσε στα χέρια της!

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στην ίδια πόλη και πριν από ένα μήνα, όταν η αστυνομία συνέλαβε την Raquel Gonzalez, που επίσης είχε επιτεθεί στον φίλο της, μετά από στοματικές ερωτικές περιπτύξεις, επειδή ο καημένος τελείωσε πρώτος…

Το 2010, είχαμε και μαχαιρώματα εξαιτίας του στοματικού έρωτα, όταν μια γυναίκα τραυμάτισε σοβαρά με κουζινομάχαιρο δυο άνδρες σε ξενοδοχείο στην Virginia, όταν αυτοί αρνήθηκαν να την ικανοποιήσουν … στοματικά!

Και μιας και αναφέρουμε σημαντικές και βαρυσήμαντες ειδήσεις, αξίζει να δούμε και την περίπτωση της Γιαπωνέζας πορνοστάρ Uta Kohaku (φωτό), η οποία απηύθυνε ανοιχτή έκκληση προς όλους για αποστολή σπέρματος, προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί σε ταινία της.

Αμέσως (μέσα σε 24 ώρες), κατέφτασαν στα χέρια της πάνω από 100 μπουκάλια φρέσκου σπέρματος, από τους θαυμαστές της.

Η ίδια δηλώνει ευτυχής, και σκέπτεται, λέει, να τα κρατήσει για το λουτρό της!

Τέλος, μια σκληρή ιστορία, που αφορά στον 41χρονο Κινέζο Uixe Fein,  ο οποίος έπεσε θύμα διάρρηξης την ώρα που κοιμόταν ήσυχος και ήρεμος στο σπίτι του, κάπου στην Νότια Κίνα.

Δυστυχώς για αυτόν, οι διαρρήκτες δεν ήθελαν ούτε τα χρυσαφικά του, ούτε τις ηλεκτρικές του συσκευές.

Έκοψαν και πήραν μαζί τους το πέος του (!) αφήνοντάς τον μέσα στα αίματα, και μέσα στον ανυπόφορο πόνο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι δράστες θα πρέπει να ήταν κάποιοι ζηλιάρηδες σύζυγοι, των οποίων τις γυναίκες είχε «χαλάσει» ο νυν … χαντούμης Uixe.

Αυτά προς το παρόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com