Social Icons

.

Pages

24 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο – Γυναίκες ζουν αιώνια αιχμάλωτες σε χωριό των μορμόνων!


Σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα της Αριζόνα, Tom Horne, οι αστυνομικοί του χωριού Hildale στην Γιούτα των ΗΠΑ απαγορεύουν στις γυναίκες κάτοικους του χωριού να φύγουν! Το χωριό, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κατοικίες μορμόνων στις ΗΠΑ, ελέγχεται από την Φονταμενταλιστική Εκκλησία του Ιησού Χριστού, η οποία λειτουργεί ως το γράμμα του νόμου στην περιοχή.
Ο κ. Horne κατήγγειλε την εκκλησία για εγκληματική ενέργεια, αναφέροντας την παράνομη απαγόρευση κυκλοφορίας στους κατοίκους του, ενώ δημοσιοποίησε την καταγγελία μιας 26χρονης γυναίκας, η οποία το είχε σκάσει από το χωριό, 12 χρόνια έπειτα από τον καταναγκαστικό της γάμο με έναν ξάδερφό της!

Ο γενικός εισαγγελέας δήλωσε: «Αυτό που κάνουν είναι να λένε “Προσέξτε όλοι μην τυχόν και το σκάσει” και αυτό ήταν. Οι γυναίκες που έχουν προσπαθήσει να ξεφύγουν έχουν πιαστεί από τους αστυνομικούς με τη βία και έχουν κρατηθεί εντός ορίων του χωριού παρά τη θέλησή τους.

Ο δικηγόρος Blake Hamilton του χωριού Hildale πέρασε στην αντεπίθεση, καταδικάζοντας τα λεγόμενα του Horne και δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι πρεσβεύει η εκκλησία αλλά μπορώ να σας πω με σιγουριά πως το αστυνομικό τμήμα του χωριού δεν κρατάει κανέναν ενάντια στη θέλησή του. Ο γενικός εισαγγελέας της Αριζόνα, που είναι το ανώτερο στέλεχος της εφαρμογής νόμου στην περιοχή, θα πρέπει να έχει αποδείξεις πριν βγαίνει και διαδίδει τέτοιες ανακοινώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com