Social Icons

.

Pages

23 Ιανουαρίου 2013

Ιπτάμενοι δίσκοι θα μεταφέρουν και κτίρια!

 

Ακόμη και ολόκληρα κτίρια θα μπορούν ενδεχομένως να μεταφέρονται από μία περιοχή σε μία άλλη με τη βοήθεια… ιπτάμενων δίσκων. Αυτές οι περίτεχνες ιπτάμενες συσκευές δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά η νέα γενιά αερόπλοιων που θα μπορούν να μεταφέρουν φορτίο μεγαλύτερο από 150 τόνους.

Το σχήμα τους δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα γνώριμα αερόπλοια. Θα μοιάζει με εκείνο του δίσκου ώστε να μπορούν να μεταφέρουν μεγάλο φορτίο και να παραμένουν σταθερά ανεξαρτήτως της διεύθυνσης και της έντασης των ανέμων. Ηδη μια εταιρεία στην Αυστραλία ετοιμάζει ένα τέτοιου τύπου αερόπλοιο, το οποίο θα έχει διάμετρο περίπου 150 μέτρα. Μάλιστα, η απόσταση που θα μπορεί να διανύει μεταφέροντας το φορτίο θα ξεπερνά τα 1.500 χιλιόμετρα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας SkyLifter πιστεύουν ότι τέτοιου τύπου αερόπλοια θα μπορούν να φανούν χρήσιμα για τη μεταφορά σταθμών πρώτων βοηθειών ή πρόχειρων νοσοκομείων σε περιοχές όπου έχει γίνει κάποια μεγάλη φυσική καταστροφή.

Σήμερα, τα μεγάλα μεταγωγικά ελικόπτερα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν μέχρι 30 τόνους φορτίο. Τα μελλοντικά αερόπλοια θα μεταφέρουν πενταπλάσιο φορτίο και οι προωθητήρες που θα χρησιμοποιούν θα λειτουργούν με βιοντίζελ. Στην επιφάνεια του δίσκου θα υπάρχουν ηλιακοί συλλέκτες για να διοχετεύουν ρεύμα στα ηλεκτρονικά συστήματα διακυβέρνησης του σκάφους.

1 σχόλιο:

  1. Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να λύσουν τις οικονομικές ανάγκες σας; προσφέρουμε τα δάνεια που κυμαίνονται από 5,000.00 έως 250,000,000.00 Max, είμαστε αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική, δεν πιστωτικό έλεγχο και να προσφέρει 100% σίγουρη δάνεια σε ξένο κατά τη διάρκεια όλων των εποχών εδώ. Μπορούμε επίσης να εκδώσει ένα δάνειο σε ευρώ, στερλίνα και δολάριο ισοτιμία όλων των δανείων είναι 2%, αν σας ενδιαφέρει να πάρει πίσω σε μας μέσω josedennison007@gmail.com.with τις ακόλουθες πληροφορίες: Το όνομά σας: Χώρα: Πόλη: Διεύθυνση: απαιτούμενη ποσότητα : χρονική διάρκεια: Ηλικία: Φύλο: Επάγγελμα: Τηλέφωνο κανένας: Σας ευχαριστώ. Mr.jose

    ΑπάντησηΔιαγραφή

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com