Social Icons

.

Pages

21 Ιανουαρίου 2013

Πίσω από κάθε επιτυχημένη γυναίκα κρύβεται… ο εαυτός της

Είναι γνωστή η φράση : « Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα» και είναι και ιστορικά επιβεβαιωμένη. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση μιας επιτυχημένης γυναίκας; Το θηλυκό, είναι από τη φύση του ενοχικό, περισσότερο συναισθηματικό και λιγότερο λογικό, ανεκτικό και πολύ ευαίσθητο.
Παρόλη την αδύναμη φαινομενικά εικόνα της όμως, που περισσότερο καλλιεργήθηκε λόγω συνθηκών, η γυναίκα είναι πραγματικά παντοδύναμη και προικισμένη με τεράστια αποθέματα θάρρους και επιμονής. Γι’αυτό και όταν αντιλαμβάνεται τη δύναμή της, τα καταφέρνει θαυμάσια και μόνη της. Πίσω λοιπόν από κάθε πετυχημένη γυναίκα κρύβεται, απλά ο εαυτός της!

Υπάρχουν είκοσι «αρχές» που εάν τηρήσει μια γυναίκα , θα ανάγει την αυτοεκτίμησή της και θα κάνει η ζωή της καλύτερη. Οι γυναίκες πολύ συχνά βάζουν τον εαυτό τους σε δεύτερη μοίρα και γίνονται κομπάρσοι στις ζωές αλλων, είτε από έρωτα, είτε από ανάγκη, είτε από βλακεία. Σήμερα αναλύουμε τις πέντε πρώτες αυτές φράσεις που κρύβουν από πίσω τους μια ολόκληρη ιστορία. Αν μια γυναίκα ακολουθήσει αυτά τα αξιώματα θα αποκτήσει στη ζωή της αυτά που της αξίζουν.

Αγάπησε τον οργασμό σου. Ο γυναικείος οργασμός είναι δικαίωμα σου, δεν πρέπει να τον θεωρείς πολυτέλεια και να συμβιβάζεσαι με ένα σεξ χωρίς κορύφωση. Όλη η σεξουαλική συνεύρεση αποτελεί μια διαδοχική διαδικασία ψυχοσωματικών επαφών και ικανοποιήσεων, αλλά είναι φτιαγμένη εκ φύσεως να ολοκληρώνεται με την μεγαλύτερη σωματική ηδονή, αυτή του οργασμού. Είναι μάταιο να κάνεις σεξ χωρίς να έρχεσαι σε οργασμό και ταπεινωτικό να τον προσποιείσαι.
Εάν δε μπορείς να τον επιτύχεις, πρέπει να ενημερώσεις το σύντροφό σου και να το ψάξετε μαζί. Ντροπή δεν είναι να του το πείς, ντροπή είναι να γίνεσαι μια κακή ηθοποιός κοροιδεύοντας πρώτα τον εαυτό σου και έπειτα τον εραστή σου, προσποιούμενη πως έρχεσαι σε οργασμό για να τον ικανοποιήσεις ηθικά ή ακόμη χειρότερα, για να «τελειώνει το μαρτύριο» ! Η περιβόητη Samatha Jones από το Sex & the city είχε πεί την σοφή ατάκα: « Αν δε σε κάνει να τελειώσεις μια φορα, ντροπή του. Αν δε σε κάνει να τελειώσεις δυο φορές, ντροπή σου ( που ξαναπήγες )» . Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από τη γυναίκα που δεν κάνει σεξ. Η γυναίκα που κάνει κακό σεξ

Οι πραγματικοί άντρες, μένουν πιστοί. Δεν έχουν χρόνο να κοιτάξουν άλλη γυναίκα γιατί είναι πολύ απασχολημένοι με το να βρίσκουν νέους τρόπους να αγαπούν τη δική τους. Είσαι η εκλεκτή. Μην επιτρέπεις να σου φέρονται σαν τυχαία. Όταν κάποιος αποφασίζει να μπεί σε μια σχέση, έτσι ορίζεται και η ισχύς της, με την πίστη. Όταν δεν υπάρχει πίστη, δεν υπάρχει και σχέση. Αν θέλεις να είσαι σε σχέση και είσαι πιστή, το ίδιο πρέπει να απαιτείς κι από το έτερον ήμισι. Αν δε θέλει να σου το δώσει, τότε αποχώρησε. Από το να τον μοιράζεσαι, καλύτερα να μην τον έχεις καθόλου.

Μην επιτρέψεις σε κανένα να σε υποτιμήσει, λέγοντάς σου πως κάποια ήταν, είναι ή θα είναι καλύτερη από σενα. Πρώτον : Ποιος είναι αυτός που θα το κρίνει; Και δεύτερον : Σε τι θα είναι καλύτερη ; Σε όλα ; Aδύνατον. Ακόμα κι αν σε κάτι κάποια είναι καλύτερή σου, σε κάτι άλλο θα είσαι καλύτερή της. Ο κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη και μοναδική προσωπικότητα, την οποία κάποιος άλλος θα αγαπήσει και θα εκτιμήσει γι’αυτό που ακριβώς είναι. Οι συγκρίσεις περιττεύουν όταν αγαπάς και το μόνο που πετυχαίνουν είναι άστοχα συμπεράσματα τα οποία δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Κάθε γυναίκα οφείλει να αγαπάει τον εαυτό της για αυτό που είναι, με τα καλά της, τα κακά της, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Μόνο αν αγαπήσεις πρώτη εσύ τον εαυτό σου, θα φανεί και θα τον αγαπήσουν και όλοι οι υπόλοιποι.

Κακά τα ψέμματα, το μέγεθος είναι το μαγαλύτερο κόμπλεξ που κουβαλάνε είτε ενσυνείδητα είτε υποσυνείδητα οι άντρες. Γι’αυτό ακριβώς, την επόμενη φορά που κάποιος θα τολμήσει να σε αποκαλέσει «κοντή» , χλευάζοντάς σε για τα τακούνια που φοράς, υπενθύμισέ του, πως τα χαμηλότερα τακούνια που κυκλοφορούν στο εμπόριο ξεκινούν από τους 3 πόντους αλλά ακόμα και τα ψηλότερα, αγγίζουν τους 15 πόντους… 15 πόντοι… όσο δηλαδή το μέγεθος ενός μέσου ανδρικού γεννητικού οργάνου. Επομένως η απάντησή σου σε όποιον σε αποκαλέσει κοντή, και βγάζει μεζούρες για να κατηγορήσει τους ανθρώπους για τις τάξεις των φυσικών τους μεγεθών, για τις οποίες δεν ευθύνονται στο ελάχιστο οι ίδιοι, πες του πως : « Τα τακούνια που φοράω, είναι μεγαλύτερα από το πέος σου

Θέλεις την τέλεια γυναίκα ; Γιατί ; Μήπως είσαι ο τέλειος άνδρας ; Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε κρίνει γι’αυτό που είσαι. Ποιος είναι αυτός που θα το κάνει ; Με τι κριτήρια και πόση τελειότητα κουβαλάει ο ίδιος για να δικάζει εσένα για τις πράξεις σου, το παρελθόν σου, τις επιλογές σου, την εμφάνισή σου και πολλά άλλα; Η αγάπη δεν είναι εισαγγελία. Είναι μαζί σου επειδή το επέλεξε, δεν τον ανάγκασε κανείς. Αν δεν του αρέσεις, μπορεί να αποχωρήσει. Αγάπη είναι να δέχεσαι τον άλλο όπως ακριβώς είναι και να μην προσπαθείς να τον αλλάξεις. Αν παρόλα αυτά επιμένει να αναζητά την τέλεια γυναίκα, παρότρυνέ τον να πάει να αγοράσει μια Barbie. Υπάρχει και το σχετικό απόφθεγμα : «Θέλεις Barbie; Αγόρασέ την. Θέλεις πόρνη; Πλήρωσέ την. Θέλεις γυναίκα ; Κέρδισέ την !»

Παρόλη την αδύναμη φαινομενικά εικόνα της όμως, που περισσότερο καλλιεργήθηκε λόγω συνθηκών, η γυναίκα είναι πραγματικά παντοδύναμη και προικισμένη με τεράστια αποθέματα θάρρους και επιμονής. Γι’αυτό και όταν αντιλαμβάνεται τη δύναμή της, τα καταφέρνει θαυμάσια και μόνη της.  Πίσω λοιπόν από κάθε πετυχημένη γυναίκα κρύβεται, απλά ο εαυτός της !
Υπάρχουν είκοσι «αρχές» που εάν τηρήσει μια γυναίκα , θα ανάγει την αυτοεκτίμησή της και θα κάνει η ζωή της καλύτερη. Οι γυναίκες πολύ συχνά βάζουν τον εαυτό τους σε δεύτερη μοίρα και γίνονται κομπάρσοι στις ζωές αλλων, είτε από έρωτα, είτε από ανάγκη, είτε από βλακεία. Σήμερα αναλύουμε τις επόμενες πέντε φράσεις που κρύβουν από πίσω τους μια ολόκληρη ιστορία. Αν μια γυναίκα ακολουθήσει αυτά τα αξιώματα θα αποκτήσει στη ζωή της αυτά που της αξίζουν.
6


Τα κορίτσια που λένε « Με γουστάρουν πολλοί άντρες» δε θα έπρεπε να ξεχνούν, ότι τα φθηνά προιόντα ελκύουν πολλούς πελάτες. Αρχή πρώτη : Και να αρέσεις σε πολλούς άντρες ΠΟΤΕ μην το λές. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Πράγματα που φαίνονται, δε χρειάζεται να αναφέρονται.
Ασε τους άλλους να το λένε για σενα. Εάν το πείς, τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: α) Να μην ισχύει κι απλά να προσπαθείς να το παίξεις όμορφη. β) Να ισχύει, αλλά λέγοντάς το να δείχνεις σαν τσούλα γ) Να ισχύει και λέγοντάς το να επιβεβαιώνεις ότι είσαι τσούλα. Δεν θέλουμε κατι από τα τρία, οπότε, κράτα τις κατακτήσεις σου για τον εαυτό σου κι άσε τους άλλους να μιλάνε γι’αυτές.
7

Κράτησε πάντα το κεφάλι σου και τις απαιτήσεις σου ψηλά και φυσικά περπάτα πάνω σε ψηλά τακούνια. Οι προσδοκίες σου πρέπει να είναι υψηλές, να αποζητάς το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό σου και να το επιδιώκεις. Να χρησιμοποιείς όμως μόνο θεμιτά μέσα γιατί έτσι θα μπορείς ταυτόχρονα να περπατάς και με το κεφάλι σου ψηλά. Να ξέρεις τι είναι το καλύτερο για σενα στα προσωπικά σου, τα επαγγελματικά σου, τα οικονομικά σου, και να παλεύεις γι’αυτά.
Μην παραιτείσαι και μην ζείς τη ζωή κάποιου άλλου. Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την κάθε στιγμή. Η θηλυκότητά μας έχει ένα σήμα κατατεθέν : Τα ψιλοτάκουνα. Μην τα αποχωρίζεσαι παρά μόνον όταν οι συνθήκες είναι πραγματικά απαγορευτικές. Η Marilyn Monroe έλεγε : «Δώσε σε ένα κορίτσι το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια κι αυτό θα κατακτήσει τον κόσμο ».
8

Η ανασφάλεια είναι αυτή που είναι άσχημη, όχι εσυ. Όσο όμορφη κι αν είσαι, εάν δεν το πιστεύεις χάνεις το παιχνίδι. Από την άλλη, ακόμη κι αν δεν είσαι καλλονή αλλά νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου, θα λάμπεις κάθε μέρα. Η Audrey Hepburn έλεγε, πως : « Όμορφα κορίτσια είναι τα ευτυχισμένα κορίτσια ». Κι είχε δίκιο. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Μην ξεγελιέσαι από τις φαινομενικά τέλειες υπάρξεις στα περιοδικά και στην τηλεόραση.
Μια στρατιά από ειδικούς έχουν επιστρατευτεί για να βγεί το αποτέλεσμα που βλέπεις και η σχέση του με την πραγματικότητα είναι μικρή. Είσαι αυτή που είσαι, βελτίωσε τον εαυτό σου όσο μπορείς αλλά ποτέ μη ζηλεύεις κάποια άλλη, γιατί κι εκείνη σίγουρα θα έχει να ζηλέψει κάτι σε σενα. Και πάνω απ’όλα να θυμάσαι, πως η ομορφιά έρχεται και παρέρχεται. Αυτό που μένει, είναι η γοητεία.
9

Αγόρια, αν δε μοιάζετε με μοντέλα του Calvin Klein,μην έχετε τις προσδοκίες να μοιάζουμε με αγγέλους της Victoria Secret. Οι άντρες ξεχνάνε κάτι πολύ βασικό όταν κοιτάνε σα χάνοι μερικές –μετρημένες στα δάχτυλα- γυναίκες οι οποίες περπατάνε πάνω σε πασαρέλες και φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών : Να κοιτάξουν τα μούτρα τους στον καθρέφτη. Αν ο δικός σου κοιτάει σα ξελιγωμένος γυναίκες που δε θα γυρνούσαν στο δρόμο ούτε να τον κοιτάξουν, τότε απλά παράτα τον. Είναι τόσο ρηχό, τόσο ανώριμο και τόσο ανόητο το να μειώνεις τη σύντροφό σου για την εμφάνισή της αποθεώνοντας άγνωστες που βλέπεις στα ΜΜΕ, ενώ δεν μπορείς να κάνεις την αυτοκριτική σου και να αξιολογείς ποια ταιριάζει να σταθεί δίπλα σου ηλίθιε άντρα.
Την επόμενη φορά που ο μάγκας θα σου πεί ότι του αρέσει μια στάρ του Χόλιγουντ περισσότερο από σενα, πες του να πάει να τη βρεί. Κι αν η συγκεκριμένη ξοδέψει έστω και λίγο σάλιο για να τον φτύσει, τότε νίκησε. Ας κρατήσει τις φαντασιώσεις του για τον εαυτό του λοιπόν, όπως κι εσύ τις δικές σου για τον εαυτό σου. Γιατί μην ξεχνάτε κύριοι, δεν υπάρχουν μόνο υπερ γκόμενες, υπάρχουν και υπερ γκόμενοι, μόνο που εμείς, συμβιβαζόμαστε με τα μούτρα σας.

10

Τα καλά παιδιά τελειώνουν τελευταία, γιατί περιμένουν τις συντρόφους τους να έρθουν πρώτες σε οργασμό. Δεν είσαι η χούφτα του ώστε να αδιαφορεί για τον οργασμό σου. Η ικανοποίησή σου πρέπει να είναι προτεραιότητά του και διπλή ικανοποίηση για εκείνον. Κυκλοφορεί και το σχετικό ανέκδοτο : Γυρίζει ο άντρας στο σπίτι και λέει στη γυναίκα του : « Γυναίκα, κυκλοφόρησαν Ολυμπιακά προφυλακτικά!» «Τι εννοείς;» τον ρωτά εκείνη. « Υπάρχουν τρία είδη, σαν τα μετάλλια: To χρυσό, ο ασημένιο και το χάλκινο» «Χμ… μάλιστα» απαντά πάλι εκείνη και συνεχίζει « Και ποιο σκέφτεσαι να φορέσεις σήμερα άντρα μου;» «Μα το χρυσό φυσικά» λέει εκείνος με στόμφο.
Κι εκείνη απαντά « Να σου πω…Δε φοράς καλύτερα το ασημένιο, μπάς και τελειώσεις καμμιά φορά δεύτερος…;» Αξίωμα : Ο άντρας που σε αγαπάει, σε υπολογίζει και σε σέβεται, περιμένει να έρθεις σε οργασμό και μετά τελειώνει εκείνος. Οποιος δεν το κάνει αυτό, σε έχει γραμμένη και κοιτάει μόνο την πάρτη του. Παράτα τον και παρέπεμψέ τον σε έναν οίκο ανοχής. Εκεί κρατάνε και ρολόι, καμμιά δε θα κακοκαρδίσει, όσο γρήγορα κι αν εκσπερματώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com