Social Icons

.

Pages

11 Ιανουαρίου 2013

Ένας διαφορετικός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές της Τσεχίας

Καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις

Magnify Image

Ο συνθέτης της όπερας και ζωγράφος, Vladimir Franz, είναι ένας διαφορετικός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές της Τσεχίας, καθώς η εμφάνισή του δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση εκείνη που έχει ένας πολιτικός.

Γεμάτος τατουάζ σε όλο του το σώμα, από το πρόσωπο μέχρι τις πατούσες, ο ξεχωριστός υποψήφιος καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις.

Όπως αναφέρει η Guardian, σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ τον αποκάλεσαν «εξωτικό πλάσμα από την Παπούα Νέα Γουινέα», αλλά οι νεαροί κυρίως θαυμαστές του και υποστηρικτές του είναι αρκετοί, καθώς δηλώνουν αγανακτισμένοι από τους διεφθαρμένους πολιτικούς που είναι όλο υποσχέσεις.

Ο Franz δεν έχει πολιτική εμπειρία και χρήματα για να οργανώσει μία δυνατή πολιτική καμπάνια, αλλά χάρη στην προσφορά εθελοντών και στις δωρεές, ο 53χρονος υποψήφιος κατάφερε να κατέβει τελικά στις εκλογές.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι συγκεντρώνει 11% των συνολικών ψήφων στον πρώτο γύρο των εκλογών που θα γίνει την Παρασκευή και το Σάββατο, ποσοστό που δεν επιτρέπει την πρόκρισή του στο δεύτερο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com