Social Icons

.

Pages

8 Ιανουαρίου 2013

Αυξήστε το στήθος σας χωρίς χειρουργείο

Αυξητική στήθους. Ένα από τα πιο συχνά χειρουργία στο οποίο καταφεύγουν οι γυναίκες. Πόσες όμως γνωρίζουν ότι μπορούν να αποφύγουν το νυστέρι και να αυξήσουν το στήθος τους με φυσικό τρόπο;  Ειδικά βότανα λειτουργούν ως οιστρογόνα ορμονών, βοηθώντας την αύξηση της μάζας και του μέγεθους του στήθους.

Αυτά είναι κάποια βότανα που μεγαλώνουν το μπούστο με φυσικό τρόπο!

  • Σπόροι από Κύμινο

Το κύμινο είναι βότανο που βοηθάει στην αύξηση του στήθους. Πολλές επιστημονικές μελέτες σε πειραματόζωα έδειξαν ότι αυτοί οι σπόροι αυξάνουν τα κύτταρα του μαστού. Μπορεί να μην έχουν γίνει αυτές οι δοκιμές ακόμη σε ανθρώπους, αλλά θα περιμέναμε τα ίδια αποτέλέσματα.  Απλά προσθέστε λίγους σπόρους στο φαγητό σας.

  • Αχυρο

Το άχυρο είναι ένα ακόμα φυτικό συστατικό που ενισχύει τη μάζα του στήθους. Περιέχει μεγάλο ποσοστό διοσγενίνης (Diosgenin), ενός φυτοοιστρογόνου, που μπορεί να μετατραπεί χημικώς σε μια ορμόνη που ονομάζεται προγεστερόνη. Μπορείτε να βρείτε το φυτό αυτό σε ταμπλέτες ή σε υγρή μορφ και να το απλώσετε στο στήθος σας μαζί με λίγο ελαιόλαδο κάνοντας απαλές μαλάξεις.

  • Wild Yam:

Το βότανο Wild yam είναι γνωστό για τις ιαματικές του ιδιότητες, καθώς και για τις ιδιότητες που έχει να…μεγαλώνει το μπούστο! Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με φυτικά προιόντα και υπάρχει σε μορφή ταμπλέτας ή λαδιού το οποίο απλώνετε στο στήθος κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.

  • Serenoa Repens:

Άλλο ένα εξαιρετικό συστατικό που βοηθάει στην αύξηση του στήθους. Το Serenοa Repens είναι συστατικό που προέρχεται από το φυτο Serenoa, ενός κοντού φοίνικα που ευδοκιμεί κυρίως στην Αμερική. Μπορείτε να το βρείτε σε ειδικά καταστήματα, σαν συμπλήρωμα διατροφής.

Κρέμες εμπορίου

Υπάρχουν επίσης πολλές κρέμες στο εμπόριο που βοηθούν το στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο σφριγυλό. Δεν είναι όλες αποτελεσματικες και πολλές φορές περιέχουν αρκετά χημικά, που καλό θα ήταν να αποφεύγουμε.

Συμπληρωματικά, θα πρέπει να καταναλώνετε πολύ νερό και να προσέξετε την ποιότητα των τροφών που καταναλώνετε. Η καθημερινή διατροφή πρέπει να περιέχει όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα για να έχει σωστή ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com