Social Icons

.

Pages

29 Ιανουαρίου 2013

Κομμωτής… ψαλιδοχέρης!

Ο Valentino LoSauroν γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σικελία, όπου έμεινε μέχρι τα εφηβικά του χρόνια, οπότε μετακόμισε με την οικογένειά του στη Φλόριντα των ΗΠΑ για μια καλύτερη ζωή. Και πλέον μπορεί να είναι ιδιαίτερα υπερήφανος καθώς το κομμωτήριο που άνοιξε πολύ σύντομα έγινε ένα από τα καλύτερα της πόλης. Αν και γνώρισε τη δόξα του… ψαλιδιού για πάνω από 25 χρόνια, με διάσημους και μη πελάτες, ο Valentino σκέφτηκε κάποια στιγμή να αποσυρθεί καθώς έβρισκε πλέον το επάγγελμά του βαρετό.
perierga.gr - Κομμωτής... ψαλιδοχέρης!
Μέχρι που η παρακολούθηση ενός κονσέρτου με κιθάρες(!) έμελε να αλλάξει για πάντα τη ζωή του. Ο τρόπος που οι κιθαριστές έπαιζαν τις χορδές τού έδωσε μια φαεινή ιδέα, που σύντομα έγινε πράξη. Ο λόγος για το περίφημο Clawz, όπως ονομάζει ο ίδιος την εφεύρεσή του, που δεν είναι τίποτα άλλο από μικρά κοφτερά ψαλίδια τα οποία ενσωματώνονται στα δάχτυλα εν είδει γαντιού και προσφέρουν… εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο κούρεμα. «Η συσκευή αυτή μπορεί να κόψει τα μαλλιά δύο φορές πιο γρήγορα από όσο τα κανονικά ψαλίδια, ενώ πετυχαίνει κοπές ζιγκ ζαγκ που δεν γίνονται εύκολα με τον παραδοσιακό τρόπο.
perierga.gr - Κομμωτής... ψαλιδοχέρης!
Μέχρι στιγμής ο Valentino έχει πουλήσει πάνω από 3.000 Clawz και μπορεί να είναι υπερήφανος για το αποτέλεσμα. «Μου πήρε περίπου δύο χρόνια μέχρι να φτάσω στο επίπεδο που είμαι σήμερα. Ακόμα και με κλειστά μάτια κουρεύω. Πιο γρήγορα και πιο καλά απ’ ό,τι με τα ψαλίδια», ισχυρίζεται ο ίδιος και το αποδεικνύει καθημερινά στο κομμωτήριο, σε εκπομπές όπου έχει παρουσιαστεί αλλά και… live!
perierga.gr - Κομμωτής... ψαλιδοχέρης!
Σε ό, τι αφορά sτους πελάτες, συμφωνεί ότι οι άνθρωποι είναι απρόθυμοι στην αρχή. «Οι περισσότεροι πελάτες είναι λίγο φοβισμένοι μόλις αντικρίζουν τα κοφτερά μου δάχτυλα. Πολλοί με παρομοιάζουν με τον… ψαλιδοχέρη αλλά στο τέλος μένουν έκπληκτοι από το ποιοτικό και πρωτότυπο αποτέλεσμα», συμπληρώνει ο εκκεντρικός κομμωτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com