Social Icons

.

Pages

18 Ιανουαρίου 2013

Χιμπατζής εθισμένος στο... πορνό!

Χιμπατζής εθισμένος στο... πορνό!

Η Gina είναι ένας θηλυκός χιμπατζής που ζει στο ζωολογικό κήπο της Σεβίλης. Και είναι εθισμένη στο πορνό. Να δύο προτάσεις που δεν τις συναντάς συχνά μαζί.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι του πάρκου τοποθέτησαν μια τηλεόραση στο κλουβί της και της έδωσαν το τηλεχειριστήριο. Στην αρχή περίμεναν η Gina να σπάσει το τηλεχειριστήριο, αλλά προς έκπληξη όλων η Gina όχι μόνο δεν το έσπασε, αλλά βρήκε και το αγαπημένο της κανάλι.

«Έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στο κανάλι που έδειχνε… πορνό, όπως θα έκαναν πολλοί από εμάς!», είπε ο ειδικός στους πιθήκους, Pablo Herreros.

Όπως ανέφερε ο P. Herreros, επειδή τα ζώα αυτά είναι κλεισμένα σε εσωτερικούς χώρους, πρέπει να έχουν κάποια ερεθίσματα για να τα κινητοποιούν σωματικά και ψυχολογικά. Η Gina βρήκε το πιο πονηρό ερέθισμα!

«Παρότι από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι η παρακολούθηση των ταινιών πορνό ήταν για 12 λεπτά κατά μέσο όρο, η αλήθεια είναι ότι τόσο οι άνθρωποι όσο και τα πρωτεύοντα είδη έχουν έντονη σεξουαλική ζωή. Αυτό πιθανώς να οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν την ικανότητα να… ονειρεύονται και να αναδημιουργούν μια κατάσταση στο μυαλό τους», προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com