Social Icons

.

Pages

7 Ιανουαρίου 2013

Διάσημοι άνθρωποι και τα παράξενα κατοικίδια τους

Δείτε στο παρακάτω ενδιαφέρον άρθρο μια λίστα με διάσημους ανθρώπους και τα παράξενα και ασυνήθιστα κατοικίδια τους.

1. Στον George Clooney δόθηκε σαν δώρο από την τότε φίλη του, Kelly Preston, ένα μαύρο βιετναμέζικο γουρούνι. Ο George αγαπούσε πάρα πολύ τον Max και όχι μόνο τον είχε μέσα στο σπίτι, αλλά πολύ συχνά κοιμόταν με αυτόν των 150 κιλών χοίρο στο ίδιο κρεβάτι..

2. Ο ηθοποιός John Barrymore είχε για κατοικίδιο έναν γύπα που τον είχε ονομάσει Moloney. Ο Moloney κάθονταν στην αγκαλιά του Barrymore και τον “φιλούσε”. (Του άρεσε να τρίβει την μύτη μαζί του).

3. Ο βασιλιάς Αλέξανδρος της Ελλάδας βρίσκονταν στο Τατόι, στην βασιλική κατοικία, όταν ένας πίθηκος που ζούσε στο κτήμα του, του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στα πόδια και το στομάχι. Αυτό το γεγονός κατέληξε να είναι και η αιτία θανάτου του, καθώς οι πληγές του μολύνθηκαν και οδήγησαν σε σηψαιμία. Πέθανε μόλις 23 ημέρες μετά το δάγκωμα.

4. Ο Mike Tyson είχε στην κατοχή του τρεις διαφορετικές τίγρεις.

5. Ο Leonardo DiCaprio είχε για κατοικίδιο μια σαύρα που την ονόμαζε “Blizzard”.

6. Το Teddy Roosevelt αγαπούσε το κυνήγι, αλλά μια φορά αρνήθηκε να πυροβολήσει μια αρκούδα που είχε τραυματιστεί σοβαρά και την είχαν δεμένη. Ο Roosevelt αγαπούσε τα ζώα και ανάμεσα στα κατοικίδια του ήταν μια ζέβρα, ένα κογιότ και μια ύαινα.

7. Όταν ήταν νέα, η ηθοποιός Elizabeth Taylor, είχε για κατοικίδιο έναν σκίουρο που είχε ονομάσει “Nibbles”. Το 1946, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Nibbles and Me”.

8. Η Paris Hilton είχε για κατοικίδιο ζώο έναν αρουραίο και μια μικρή αρκούδα. Η αρκούδα κατασχέθηκε επειδή είναι παράνομο να έχεις αρκούδα για κατοικίδιο στην Καλιφόρνια.

9. Ο Hugh Hefner έχει άδεια για ζωολογικό κήπο. Ανάμεσα στα πολλά του κατοικίδια βρίσκονται παγόνια και διάφορα είδη πιθήκων.

10. Ο King James Ι της Αγγλίας είχε 11 λιοντάρια, 2 λεοπαρδάλεις, 3 αετούς, 2 κουκουβάγιες, 2 αγριόγατες και ένα τσακάλι στον πύργο του Λονδίνου.

11. Ο 30ος Πρόεδρος των Η.Π.Α., Calvin Coolidge, είχε για κατοικίδια 2 λιοντάρια, μια αντιλόπη, έναν πυγμαίο ιπποπόταμο, ένα γαϊδούρι, μια χήνα και πολλά ρακούν.

12. Στον Kubla Khan άνηκε ο μεγαλύτερος αριθμός σκύλων που είχε ποτέ άνθρωπος. Φέρεται πως είχε πάνω από 5.000 Mastiffs.

13. Ο Πρόεδρος John Quincey Adams είχε για κατοικίδιο έναν αλιγάτορα στον οποίο είχε δώσει το όνομα Marquis De Lafayette.

14. Η Jessica Simpson έχει για κατοικίδιο ένα γουρούνι που έχει ονομάσει “Brutus”.

15. Η Angelina Jolie είχε έναν θηλυκό αρουραίο για κατοικίδιο. Αναφέρεται ότι μερικές φορές έκανα μπάνιο μαζί του. Άλλοι διάσημοι που κατά καιρούς είχαν για κατοικίδιο έναν αρουραίο είναι οι Clint Eastwood, John Cleese, Grace Slick και η Pink.

16. Ανάμεσα στα 21 κατοικίδια ζώα της Kim Basinger περιλαμβάνονται και μερικά καβούρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com